Zeynom33 Damlakrdgg evet canm olabilme ihtimali var varmis sağlıklı olsunlarda erken gec yapacak birsey yok
Zeynom33 thelake bu arada biz d3 2 ay once biraktik bobrekte kum var doktoru ara vermemizi istedi yani onunla alakali degil cnm
Hullusss Kızıma tavşanım diye diye . 5.5 aylıkken ilk olarak üst dişler çıktı🐰6 aylıkken alt 2 diş şuan 7 aylığız 4 dişimiz var yenilerde yoldaymış . BekliyoruZ bakalım💜
fero Konuyla alakalı olduğu için soruyorum oğlum 4 ay 4 günlük salya tükürük hepsini yaşıyoruz yanlız 2 gündür öksürügü var yarın sağlık ocağına götürecem ama merak ettim dişle alakası olabilir mi öksürüğünün
Zeynom33 fero valla bizde öksürük mevcut diș ile baglantisi su sekilde oluyo vucut direnci dusuyo ve cok cabuk hasta olabiliyolar siz yine bi goturun ailem hekiminize gecmis olsun kuzucuga
yigitkaderturkay Zeynom33 Yaa benim oğlum 8 ay 10 günlük hâlâ dişi çıkacak🤦🏻♀️ Şişti ama patlamıyor bir türlü gece uykularımız berbat durumda🙄
Zeynom33 yigitkaderturkay canim kimi bebek gec cikartiyo oğlum 6 ayını bitirmisti insallah cabucak sorunsuz cikarir kuzucuk🙏
EsraToprak Zehraanne kac aylikti acaba bebeginiz hani 6 ayini gectiyse pirasa tase sogan vs verebilirsiniz. Daha kucuk ise dis kasiyilarini buz dolabina koyun rahatlatir insalllah, dis grip ates hepsini yapiyor malesef, siskinligi vs varsa yada kizariklik.
Zehraanne EsraToprak 5 aylık bebeklerim daha ek gıdaya da geçmedik diş kaşıyıcı aldık ama kullanmıyorlar 🤦🏼♀️ Elleri sürekli ağızda 🤦🏼♀️
DFM Aslihannazli 2 gündür anlamsızca huysuz dediğin gibi kucakta olunca susuyor. Eller sürekli ağızda. Tükürük gibi az az çıkartıyo. Ben onu tükürük bezleri gelişiyo sanıyodum. Bide ara ara öksürüyo gibi. Oda tükürük bezleri gelişmeye başladığında yaparmış diye okudum. Ayy acaba diş mi 😯 ama 6 ay diyo diş çıkartma 3 ay 3 gün çok erken değil mi ya. 🤔🙄
Aslihannazli DFM hemen diş çıkarır demiyorum ama erkenden belirtiler başlıyor dişe hazırlanıyo annesi minik kuzu🐑 bizim gece uykuları da gitti sürekli ağlayarak uyanıyo ve evet öksürük de var bazen çok ağlıyo kucakta durmuyo uyuyamıyo gözünden uyku akıyo dalamıyo öyle başındayım tüm gün