Zeynom33 Kızım 4.ayini yeni bitirdi 1 aydir salya yogunlugu vardi Ben tukuruk bezleri gelisiyordur falan diye dusunurken bu gün alt disini gordum😱😱 Bi kac gundur grip gibiydik burun akintisi öksürük demek ki bundan dolayiymis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim🤷♀️🤷♀️
Senammm Zeynom33 bizde de oldu 2 gun evvel o hasta hal durumu dun baktım diş yerine kabarmıs salyası zaten Bayadır yogun bı sekılde var kızım 4 ay 11 gunluk
thelake Aslihannazli Maşallah ya devit3 damlayı düzenli kullanınca diş erken çıkıyormuş kullaniyormusunuz acaba ben oğluma düzenli olarak veriyorum ve 2 gündür salyası var acaba diş mi çıkaracak
Zehraanne Peki diş çıkmaya yakın gece sık uyanma ve ağlama sürekli mızmızlık hali falan bar mıydı? 🤦🏼♀️
EsraToprak Zehraanne uykudan aglayarak uyanmalar gece surekli kalkmalar kusma ates huysuzluk hersey mevcut malesef ki :( bizde 8 ayligiz 8 disimiz var
Zehraanne EsraToprak yaa benim de son iki gündür özellikle çığlıklarla ağlamalar geceleri uyanıp mızmızlanmalar 3 gün önce de iki gün üst üste ateşlendi grip oldu ona bağladık ama şuan hiç bir sebep yokken ağlayıp duruyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
EsraToprak Zehraanne kac aylikti acaba bebeginiz hani 6 ayini gectiyse pirasa tase sogan vs verebilirsiniz. Daha kucuk ise dis kasiyilarini buz dolabina koyun rahatlatir insalllah, dis grip ates hepsini yapiyor malesef, siskinligi vs varsa yada kizariklik.
Fundaaa Kızlr bısı sorcam damakları sısmısmıydı bebeklerınızın bnm oglumun ust damagı ondekı dıs yerlerı cok sısmıs ama dısmı cıkrcak