Miraaayadeee Ya kızlar doğumdan ne kadar sonea kullandınız korse ben ilk zamanlar kullandım ise yaradı ama sonra bebeğim hasta oldu bıraktım şimdi tekrar kullaniyim diyorum ise yarar mı acaba 4 ay olucak doğum yapalı 🥴
Purposeless Miraaayadeee doğum olduktan sonra ertesi gün kullanmaya başladım ama çok kilo almıştım ve yapısal herhalde alt karnım kaldı kiloda verdim alt karnım var
Kuzumveben Miraaayadeee sezeryandan sonra 6.gun takmaya baslamistim 1,5 ay taktim cok duzenli gobegim kalmadi hic
Waffle Miraaayadeee Normal dogum yaptim hemen ertesi gun taktim 1 ay kadar herhangi bir sarkma vs olmadi cok sukut ise yaradi yani :)) Sonrasinda da karni toparlayan taytlardan giydim baya iyi oldu yani
Gmommm Yamuna lateks korse kullanıyorum ben de çok memnunum öyle bi terletiyor ki akşam çıkardığımda üzerimdeki atlet bildiğiniz yaş oluyor tavsiye ederim
Miraaayadeee Gmommm 4 ay olucak ise yarar mı dersiniz normal korse var ama katlaniyo çok rahatsız ediyo onda böyle katlanma oluyomu
Gmommm Miraaayadeee ben ise yarayacağını düşünüyorum, normalde bölgesel incelmek isteyenler de kullanıyor çünkü, katlanma olmuyor, hatta benim sırt agrilarima falan çok iyi geldi, yamunanin sitesindeki yorumları oku istersen baya icin rahatlar
Waffle Gmommm evet korseyi 1 ay taktim ama azaltarak ilk 15 gun. Gece gunduz sonra sadece geceleri bu sekilde. Sonra da hep dar tayt giydim tiparlanma kolay olsun diye