78bb Merhaba😊 balık yagı kullanıyoruz faydasını gördük ocean son kullanma tarihi yaklaştı ama bida almalımıyım ara mı vermeliyim bide siz hangi marka kullanıyorsunuz
Portakal 78bb bende mollers kullanıyorum 3 ay ömrü var ve şişe hala tamamen duruyo yazık valla verdiğim paraya ocean Alcam bende bebeğiniz severek içiyor muydu
Deletedmom_50 78bb merhabalar. Merak ettiğim için soruyorum. Balık yemediği için mi balık yağı desteği veriyorsunuz? Yoksa balık yiyor da ek olarak mı alsın dediniz?
blue90 78bb Biz easyfishoil kullanıyoruz canım düzenli kullanmak lazım ara verme bence. Vucüt gelişimi ve bağışıklık için çok gerekli.
78bb Portakal portakallı bay severek içiyo bende yarısını kuzenimin bebeğine böldüm verdim çöpe gidene kadar içsin diye çevrenizde varsa sizde verebilirsiniz
78bb Portakal bilmem ki elinizde ki biten şişeyi makinede yıkayıp içine doldurup verebilirsiniz bence ben öyle yaptım tabi tercih sizin
Portakal 78bb benim akrabam yok yakınımda arkadaşıma da teklit etmem teşekkür ederim yinede 😊 zaten bu şişenin 5 6 gün sonra günü doluyor