Annevebebek Selam hanımlar bu ay itibariyle kuru baklagillere başlayan var mı balık et vs başladınız mı yarın kontrolümüz var doktorumuzlada görüşeceğim burdan da fikir almak istedim 😊 Şimdiden teşekkürler 🥰❤️
Tuba Annevebebek ben 7 aylıkken balık, et ve tavuğa başlamıştım. 8 aylıkken de kuru baklagillere başladıydım😊
curly_mom Annevebebek bizim ki 10 aylık oldu. 8 aylıkken kırmızı mercimek yapıyodum ama sık değil onun dışında baklagil vermemiştim.. Tavuk ve kuzu kıyma vermiştim ama balığa geçmedim henüzz 🤷🏻♀️
aayseee Annevebebek bende sadece mercimek verdim bir kez ondada gaz yaptı bayağı bu ay bende soracam bakalım doktora
Annevebebek aayseee merhaba canım doktor randevumua gittik et tavuk balık bunları ver dedi bakliyatlarda aynı şekilde ama mercimek konusunda korkuyorum ben çünkü gazdan çok çektik onu nasıl vericem bilmiyorum. Kimyon vs koyup verebilirim ıspanak filan da ver dedi aranızda ıspanak veren var mi
Eesay Annevebebek 8 ay 21 günlük. Et, tavuk, balık yiyor. Kırmızı-yeşil mercimek, bulgur veriyorum. Sadece nohut ve fasulye kaldı. Haftaya onlara da başlarım