annesinin_kizi Bizim bu sabah böyle *Tarhana lı yumurta *Elma rendesi *Zeytin *lor peynir https://imgyukle.com/i/LF13yP 8 ay 20 günlük kızım 🥰 Sizin menülerinize de ne var alalım mı resimleri 🌸🌸
Cheddar annesinin_kizi bugün patatesli yumurta, peynir, zeytin, portakal suyu içti benim kız. 18aylık Afiyet olsun :)
Gorkeminannesiii annesinin_kizi Ayy Dun bende tarhanali omlet yaptım yemedi 😑 daha şimdi yeni uyandik bakalım ne yaparSam 😇🙊
Cheddar annesinin_kizi minik minik doğrayıp tavada yağsız az suda kavuruyorum sonra biraz tereyağ atıyorum en son yumurtasını ekliyorum. O aylarda da ezerek veriyodum severek yer deneyin mutlaka :)
annesinin_kizi Gorkeminannesiii yaa benim kızım çok sevdi İçine lor da at canım tarhalanı lorlu omlet yap belki öyle yer
ZumrAsel Çorba içti benim ki 10 aya doğru gidiyoruz. Alerjik bir bebek peynir falan veremiyorum yumurta da veremiyorum. Corbaylw yapıyoruz kahvaltıları genelde , ya da irmik elma pekmez üçlüsünü karıştırıp veriyorum.. afiyet olsun size 👌😊🌼
annesinin_kizi ZumrAsel teşekkür ederim kuzum sizede afiyet olsun 🌸🥰 Sıkıntılı durum yaa geçici bir durum u acaba alerjik
ZumrAsel annesinin_kizi Teşekkürler 😊 Geçicidir mutlaka , 2 yaşına kadar falan geçer diye umut ediyorum. Ama tabi ki çok zor bir çok vitaminden faydalanamiyor. 😑
annesinin_kizi ZumrAsel inşallah geçer yaa Vitaminleri alması lazım neyse artık sağlıklı olsun da geöer 🥰
ErvaKader ZumrAsel bnmkide alerjik yumurta yasak kahvaltinolayimiz yok bulamaç yemiyor ne yerse tek tek yiyor ona da yemk denirse
Pamuk_bebegim42 annesinin_kizi Afiyet olsun 🥰bizde muz yumurta sarısı labne ve pekmez karışımı yedik😀6 aylığız daha
annesinin_kizi Pamuk_bebegim42 afiyet olsun benim kzıım bu karışımları sevmedi yaa ilk zamanlar yemedi pek
Kkorkmaz_87 annesinin_kizi Hazır konu kahvaltı şimdi birşey sormak istiyorum benim oğlum 6 ay 27 günlük ben her sabah kalktığımızda ilk önce 1 çay kaşığindan az ev yapımı pekmez veriyorum ve kahvaltı olarak da peynir ve yumurta sarısı veriyorum başka şeylerde eklemelimiyim kahvaltısına ve ne verebilirim ne önerebilirsiniz🤷🏻♀️
annesinin_kizi Kkorkmaz_87 kuzum meyve rendeleye bilirsin Yumurtayı kaynata bilir veya yağda pişirip verebilirsin Karışım yiyiyor sa yumurta sarısı muz yoğurt verebilir sin içine cici bebe katıp Lor peynir yumurta sarısı yağda pişirebilir sin Şimdilerde pankek felan deneme