Azraninnnannnesi Kızlar bebeğim bebeğim 5 ay 23 günlük yaklaşık 15 gündür meme reddi yaşıyoruz hala düzelmedik uyanıkken kesinlikle emmiyor 😔 şimdi hele burnu tıkandı o kadar zorlaştı emzirmek 5 saatte bir emiyor neredeyse bu durummu yaşayıp geçen var mı hep geçecek diye umut ediyorum çığlık atıyor memeyi görünce 🤔 bazen sütüm tazyikli geliyor acaba bundan mı rahatsız oluyor hep bi çıkış yolu arıyorum ama yok düzelmiyor 🤷♀️
Ipekk Azraninnnannnesi tazyikten olabilir önce elinizle sağıp öyle verseniz. Birde biberon kullanıyormusuunz
Dilber Azraninnnannnesi hamile olmadğınıza emin misiniz? Yanlıs anlamayın ben sadece bebekler annelerinden önce anlayabiliyorlar bu yüzden de sütü bırakabiliyorlar o yüzden dedim.
bprensimmm Azraninnnannnesi canim once bol bol fizyolojik serumla burnini temizle cocugun burnu tikali bide agzi gogsumde tikaninca cocuk bogulma hissine kapilir asla emmez emerken tlfndan omzuna dogru renkli videolar ac bi sure bi sekilde idare et insallh düzelir bol bol emer yavrucak
Pelvan Azraninnnannnesi 5 ay 18gunluk bebegim dogdugundan beri biberonla besliyorum canim sutumu sagip oyle veriyorum 1 haftadir yok hele iki gundur ac yasiyor ole cok istahli bir bebek degildi ama uykulu muykulu veriyordum 2 gundur uykuda bile almiyor sabah 8den beri 125ml süt icti daha yok 😔 acaba ayiylami ilgili bir durum
Azraninnnannnesi Ipekk hayır kullanmıyorum artık diyorum tazyikten ama hep vardı tazyikli gelme büyüdü de mi istemiyorum İnan’ın 6 saat emmedi aç öyle uyuttum zar zor emziriyorum 😔
Ahmett Azraninnnannnesi benim beneğim 5 aylık bu durumu 4. Ayda yaşadım ben aynısını 4 5 gün de geçti atak demişlerdi sütümü sağıp kaşıkla vermiştim aç kalmasın diye hemde kaşıkla veriyodum sakinleşiyordu üstüne emiyordu dene bi bence biberon verme sakın ama
Azraninnnannnesi Dilber yani bu durum başladığında regl dönemindeydm bende öyle düşündüm test yaptım ama değilim aklıma geldi
Azraninnnannnesi Ahmett evet suan artık emmedi zaman da sırınga yada kaşık o şekilde vermeye başladm inş alışmaz 😔
Azraninnnannnesi Ahmett acile gittik akşam grip başlangıcı falan mı diye doktor 4-6 kere temizleyebilirsin ddi bende tıkandıkça temizliyorum ama 10 dk sonra aynısı
bprensimmm acsa emmezse sana da onada iskence olir benom cocugmda bi ara yapti aynisini uyuyamiyodu acliktan emmiyoduda bnde sagsagdim kaşıkla icirrim cok sukur biz 2 3 gune duzeldik insalh sizde duzelirsinniz uzulme stres yapma bol bol dua et stres yapip sutun geriye vurmasın sabret annesi😘
Azraninnnannnesi Pelvan benm 2 tanıdığım yaşamış geçti dediler ama bende bekliyorum 🤷♀️ Var bu ay da bişey sizde tadımlıklara başladınız mı
Ahmett Azraninnnannnesi kaşığa alışmıyorlar bebeğime ben sürekli kaşıkla verdiğim zamanlar oldu hem emiyor hem kaşıkla biberona alışır bebekler
bprensimmm Azraninnnannnesi evet canim cok burnu tikaliyidu hep tikali surekli fizyolik serum verdim arada cektim asprotorle bseyler izlettim oyaladım çok sukur geçti insalh sizinde gecer biranönce cay kasigiyla icirdim kaç gece
Pelvan Azraninnnannnesi evet ama benim bebegim 1 cay kasigi hic yemedi bir kac gunde bir deniyirum ama yok hatta burada postta acmistim acele etme demis anneler sizin nasil gidiyir
Azraninnnannnesi Pelvan bende bu durum olunca ara verdim cok istikrarlı değil ara ara veriyorum onları yiyor havuç,patates,karnıbahar,elma,armut,yoğurt bunları denedik
Azraninnnannnesi bprensimmm sizin de mi bu aylarda oldu bu şekilde birde hiç emmiyor muydu bizim gibi ?