Sehertatar Kizlar bebeğim 4 aylık yaklaşık 3 haftadır dönüyor ama yüzüstü dönüyor sadece biraz bekledikten sonra bağırmaya başlıyor sonra ben sırtüstü dönmesine yardım ediyorum ama kendi kendine tekrar sırtüstü dönemiyor neden acaba 🤔
Morfrenk Sehertatar 😂 arkadaşım her şeyi de hemen yapıcak diye bir şey yokki. Benimki 4.5 aylık daha dönmüyor bile, olabilir bunlar gayet normal şeyler
Umay_ Sehertatar Çok normal. Bizimki de öyleydi. Bir anda tekrar sırtüstü dönemez zaten. Bebeğinize biraz zaman tanıyın😊 kızım 3.5 aylıkken yüzüstü dönüyordu. 5. Ayda anca sırt üstü dönmeye başladı
minnostospik Sehertatar 4 ay 10 günlüktü yüz üstü donmeye 5 buçuk aylık olunca anca sirt üstüne dönmeye başladı
89Kbr Çok erken daha… kasları da gelişmediği için yüzüstü durduğunda ağlıyor. Bir süre öyle kalsın ama ağlatma tabi oyala ilgisini başk yöne çek,kasları gelişsin…
Vedq Sehertatar bnm kızım. 5 aylıkken döndü şuan 6 ay 10 günlük yüz üstü dönünce 10 saniyede ağlıyor sırt üstü dönemiyor ben yardım etmesem . Çocukların. Gelişimi her biri farkli