cemrebusra2710 E bebekten 6 al 5 öde den zihin almıştım ama Birtanesini kullandım o şekilde iadesini yapabiliyorsunuz acaba bilgisi olan varmi
Sevinc543yakut cemrebusra2710 bende düşünüyorum almayı güzel diyorlar e bebek zibinlarini neden iade edeceksiniz siz kumaşımi kötü
Flamingom cemrebusra2710 ben carters gap chicco chakra kullandım küçükken dün ilk defa ebebek 3 yaş % 100 pamuklu denedim yumuşacık ama tabi baya ince geldi bana ama 3 yaş anca bunu bulabildim. Siz neden değiştiriyorsunuz
Biscolataerkegim cemrebusra2710 E bebeğin ilk zibinlari kazık gibi oldu yikandikca bu son aldıklarımi defalarca makineye attım yumuşaciklar hala. Eğer öyle bir durum varsa değişim yaparlar sonuçta bebek ürünü
Yarim_Kilo_Kiyma Sevinc543yakut Eşimde yeni almış ama ben kumaşını hiç beğenmedim. Civilde var evimin yanında oradan aldıklarım daha kaliteli
Anaogul Sevinc543yakut ben herşeyimi e bebekten alıyorum oğlumun başka yerden hiç giydirmedim zibinlari harika hiçbir şekilde değişmiyor kumaşı tavsiye ederim
Bebegimm1 Sevinc543yakut ben e bebekden almistim ama hic begenmedim giydirgimde nasıl anlatim bollaşıyor pot duruyor kumaşı sık değil civilden almaya basladim zibinlarini oranin kumaşi daha sıkı ve daha kullanisli bollaşma yapmıyor zıbın hariç diger urunleri kaliteli e bebegin
Pamuk_seker Sevinc543yakut e bebegin zibinlari berbat hic beğenmiyorum 1 kere yika agzi gözü dağılıyor inececik penye gibi kalin olanları bile civilden aldim ayni fiyat daha iyi
cemrebusra2710 Ben indirimdeyken aldım bedeni olmadığı için 9 aylık aldım bebeğim 4 aylık bir tanesi giydirdim hem ince hemde çok büyük o yüzden
Annis-ogul cemrebusra2710 e bebek de iade yok diye biliyorum cnm hele eksik urun hic almazlar.normalde sadece degisim var diye biliyorum.e bebek WhatsApp a yaz onlar dönüş yapıyorlar
Yarim_Kilo_Kiyma Annis-ogul İade var ama nakit olarak yok, Hediye Çeki olarak veriyorlar 1 yıl geçerli
KUMSAL2020 cemrebusra2710 Alıyolar diye biliyorum ama 90’günlük süre içinde kendi markalarını sanırım
Adayildiz cemrebusra2710 değiştirebilirsin odedigin tutar neyse 6 ya bölünür tane başı fiyat çıkar o fiyattan değişim yapabilirsin
serebro Iade olmuyor değişim oluyor e bebekte. Geçen patik almış eşim olmadi değişimle fis verdiler tutarı kadar