Prens_annesi21 annenlere gidebilme şansın varmı canım gudip bı hafta kafani dinlesen canım benim eşin hak vermiyomu sana bir de onunla kavga edip kendini iyice strese sokma valla benimkide geldiğinde arkadaşım da bu tarafa gelirsen ara demişti cagirsakmi ki falan dedi ben kalabalık olmasın şimdi dedim binkac defa söyledi duymaamazlik tan geldim valla sen kocanla kavga etme kaynana açık şekilde şöyle icindekileri darilirsa darıldın seni düşünmesi lazım şimdi öncelikle misafir ağırliycak zamanda değilsin daha senin hizmet görmen lazım ben kendi evinin işini zor yapıyorum yoruluyorum gelende hizmet bekliyorsa ayıp yani anladığım kadarıyla gelenler seni değil kaynanani ariyolar o kabul ediyor direk şöyle anlamada bir daha şöyle benden habersiz kimseyi kabul etme de şimdi huyunu suyunuda bilmiyorum ki kadının tam da şunu yap diyemiyorum o yüzden sen daha iyi bilirsin canım canın sikikdikca yaz dertlesiriz moralini bozma sen sal gitsin en olmadı bı hosgeldiniz de git yat yatağına ne yaparlarsa yapsınlar en son ne yapacak ağrım var dikişlerin açıldı de açık açık şöyle suratlarına sizin yanınızda oturamiyorum kusura bakmayın de geç yatağına yat