ErdoganEda Günaydın kızlar kızım 4 ay 5 günlük oldu bu aralar mamayı az içiyor Bi anda 100 verirdim içerdi şimdi 50 60 bazen 40 içiyor salyası çok oluyor ellerini felan çok emiyor acaba damaklarımı kaşınıyor niye az içiyor
cemrebusra2710 ErdoganEda benimde kızım 4 aylık oldu bugün aynıyız 175 içerdi mamayı 100 iciyor 75 içiyor bırakıyor sürekli elleri ağzında köprüler salyalar
denizsn ErdoganEda atak haftasında olabilir benim oğlumda 4.ay atağında çok iştahsızdı ama yine de bir doktorunuz ile görüşün. Aç olduğunu düşünüyorsanız uyurken verin.
ErdoganEda denizsn uyurken de aynı biraz oynuyor gündüz kalanı tekrar veriyorm öyle alıyor çogu zaman
cemrebusra2710 ErdoganEda benimkide battaniyesini çekip yüzünü kapatıyor sonra indiren yok tabii ben gidip çekiyorum ya battaniye yüzüne kadar çeker yada komple ayaklarıyla ite ite üstünden atar
Gizem-Demir Benim de 5 gün sonra 6 ya girecek . Normalde 150 içiyordu artık 20 sini bırakıyor sizin dediğiniz gibi elleri sürekli ağzında damakları da sertleşmeye başlamış ve salyası baya akıyor
cemrebusra2710 ErdoganEda değişiyor daha 3 gün önceye kadar gunde 3 öğün yiyordu ben sadece mama veriyorum 5 6 saat arayla simdi 2 saatte bir yemek istiyor