Myslkya-16 Cnnsmy bıraksam 4-5 saat uyur benimki de 2 aylık. Ama kilo sınırda olduğu için gece emzirmem lazım iki kere en az. Umarım bu sorunu aşarız da bende uyurum 😓
Cnnsmy Myslkya-16 inşallah en kısa sürede aşarsınız şuan ben ne yapsamda almıyor memeyi aç değil demekki herkes öyle deyince vardır bir bildiklerim benim ilk defa başıma gelince afalladım
Derdf Cnnsmy benim kızım 2 ay 10 gün 6 saat deliksiz emmeden uyuyabiliyor geceleri, 6 saat dolunca ben alıp emziriyorum yoksa uyanmayacak belkide, ama tabi gündüz uykuları sıfır, bende geceleri dinlensin diye ellemiyorum
Cnnsmy Kalps maşallah benim kızımdada mı öyle olmaya başlıcak acaba sadece sabah 8 buöukta emzirebildim o kadar
bjkbb Cnnsmy bol bol su bol yeşillik rezene bunları takviye edip artar bence sütünüz bide en önemlisi uyku ve dinlenme 😍
Kalps Cnnsmy olabilir ☺️ Doktorumuz aç olsa uyanır zaten dedi . Uyandırma uyusun dedi bende karışmıyorum . Sonuç olarak uykuda çok önemli
Cnnsmy bjkbb rezeneyi günde kaç bardak içiyorsunuz ben 1 yada 2 kez içiyorum zarar eder diye korkuyorum
bjkbb Cnnsmy vala ben 3 4 fincan içiyorum bir zararını görmedim. İlk kızımdadada bi kaç ay o şekilde içtim ondada bir sıkıntı olmamıştı ama siz yinede sorun doktora falan isterseniz 🙂
Cnnsmy Kalps evet aslında ama ilk defa böyle bu kadar uyudu tam 12 gibi uyandı o derece sadece 8 buçukta bir kez emdi oda kısacık yani bezi bomboştu sabah açtığımda üzüldüm öyle görünce
Bal91 Cnnsmy canım biz doktora gittik bugun çocuk 4 saat uyuya bilir onda sıkıntı yok ama o kadar uğraşmaya uyanmıyorsa kan değerlerine bakılmalı dedim gazi yada hacettepe üniversitesine yönlendirdi bizi bide oda sıcaklığı da önemli çok sıcaktanda olurmuş
Cnnsmy Bal91 evet dün gece oda çok sıcaktı onunla ilgili olabilir ben terlryip üstümü değiştirdim kızımında başı ıslaktı hep kan değerlerinde sıkıntı olmamıştır diye düşünüyorum