Denizinannesi52 Kızım 7 aylık ve uykusunda ağlıyor geri uyuyor 1 haftayı geçti bu şekilde önceden böyle değildi sebebi nedir böyle olan var mı??
Ek-istanbul Denizinannesi52 benim kızımda bir gece ağladı doktor ağrısı varsa yada açsa yapar demişti. O gecede ben gece maması yedirmemiştim muhtemelem aç oldugu için ağladı
75kinalikuzu Denizinannesi52 1 yaşın da benimki de 11 de yattı 12 olmadan ağlayarak uyandı içini çeke çeke şimdi uyudu
Babydoll Denizinannesi52 dişleri gelirken bunu yapıyolar benim bebişim böyle agladıgında hep dişleri geldi 1 2 aya
Japonprenses Benimki de bazen yapio yaa hele ki bi kac sefer nefessiz kaldı aglamaktan uyandirdimm neden acaba benim kizim da 7 aylik
Denizinannesi52 Japonprenses benimkinde çok şükür öyle bir şey olmadı ama çocuk sürekli ağlıyor uyuyor anlam veremedim gitti
Denizinannesi52 Ek-istanbul bende yatmadan elma rendelemiştim onu verdim uyuttum sonra ağlayınca emdirdim yine aynısını yaptı
Addie487 Benim oğlumda 7 buçuk aylık. Yüzüstü uyumaya başladı iki gündür. Sırt üstü yada yan yatırınca ağlıyor. Yüzüstü yatarkende ben başında nöbet tutuyorum, kaldık böyle 🤷🏻♀️😕
Addie487 Denizinannesi52 kafası bir sağda bir solda sürekli uyandırıyor kendini her uyanışındada emerek uyumak istiyor