hazaldnz Polikistik olup tedaviyle hamile kalanlar izmirde hangi özel hastanede hangi doktora gittiniz lütfen memnun kaldığınız doktoru söyler misiniz ben doktorumdan hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum
Mavi_ hazaldnz merhaba doktor bilmiyorum ama lütfen bir iki ay çok güzel bir diyet yapın. Zayıf olabilirsiniz ama siz sağlıklı beslenmek zorundasınız ki yumurtalar büyüyüp çatlasın. Sağlıklı beslenme ve yürüyüş bunu yapın sıkıntıdan uzak durun stres etkiler.
Mavi_ hazaldnz soğan kürünü yaptınız mı bilmiyorum onu bir araştırın eğer fikriniz yoksa tabi doğru bir şekilde dikkatli yapılması gerekir. İncir kürü falan var bunları yaparsanız olması gerektiği gibi yapmanız lazım sanırım gün atlamadan falan doğru bilgiye ulaşmak lazım.
Ecenisaannesi hazaldnz polikistik yaşamdım canım hiç ama ben doğum yaptıgımda diğer odada kalan bayan bu şeklde hamile kalmıştı tınaztepede dr aylin barbaros benmde doktorum aynı zamnda ve süper işinde👍
hazaldnz Mavi_ evet haklısınız dikkat etmeye çalışıyorum şu sıralar soğan kürünü denemedim onu içmem pek mümkün değil kokusuna tahammül edemiyorum ne yazıkki
Mavi_ hazaldnz içine taze nane atanlar oluyor sanırım. Tadı, kokusu kötü olabilir ama eğer içinizdeki bu yangına çareyse deneyin. Tabi midenizi falan rahatsız ederse içmeyin