Mommysprincess Bebeğim 1.5 aylık ve tepesinde konak oluşmaya başladı. Neden olur ve yapabileceğim bir şey var mı? Acemi anneden sevgilerle 🤗
Deletedmom412 Mommysprincess zeytinyağı ile 1 çay kaşığı karbonatı karıştırın sürüp 15 - 30 dk bekletin sonra bebeğinizi yıkayın 🙂
Aycaelifdfne Mommysprincess sadece zeytin yagiyla yaptm ben 1 saat beklettm biraz ince tarakla taradim hic kalmadi
NurR Mommysprincess zeytinyağını sürün temiz bir diş fırçasıyla tarayın hemen dökülüyor zaten pamuk su ile silin
Mervea Mommysprincess her duştan yarım saat önce zeytin yağı sürüyordum ardından duştan tersten yumuşak şekilde tarafım bu işlemi bit kaç gün yaptım konak kalmadı
NaimeYilmaz Deletedmom412 @Mommysprincess İlave olarak o sürede duruyorsa masaj yaparsanız iyi olur bizde 2-3 seferde bıtmıstı sorun.
Balkizannesi Mommysprincess tekrar yapabilirsiniz aynı işlemi ve hergün yıkarsanız tamamen kaybolur hem de bebişiniz rahatlamış olur 😊
Toprakbey Mommysprincess banyodan 1 2 saat önce zeytinyağı sürdüm yumuşadıkça taradım bıngıldağı var deyip korkma hiç birşey olmuyor konaklar çıkarken canı da acımıyor merak etme 🤗 zeytiyağı-tarak 🙈 daha da olmadı tertemiz oldu oğlumun saçları
Toprakbey Mommysprincess bende hep öyle düşünüyordum valla hiç birşey olmuyor canım konaklarla birlikte saçları da dökülüyor. Canı acısa durmazdı çok keyifle emzirirken taradım hep.
Nilperininannesi Mommysprincess doktorumuz Mustela'nin konak sampuanini onerdi onunla 2 yikamaya gecti diyebilirim baya iyi geldi
Nilufer Mommysprincess tek yapman gerekenbiraz zeytinyagi ve karbonati karistirmak ve ince disli tarakli tersine dogru yani havaya dogru taramak canim hic bisey kalmiyor aninda gidiyor