Edaonur Sağlık ocaginin verdiği kan damlasını kullaniyormusunuz memnun musunuz kullanmıyorsanız hanhi kan damlasını kullanıyorsunuz
sirdaass Edaonur sağlık ocağının verdiği kan damlasının içerisinde paraben mevcut canım onun için kullanmıyorum. Zaten kan ilaçları dişlerde çürüğe neden oluyormuş. Ben hergün çay kaşığıyla pekmez veriyorum
0110-ftm Edaonur kullandim cok huysuzluk yapti surekli kustu bizde ozel aldik adi SİDEFER tadi guzel severek kullaniyo
MirzBos Edaonur ocean kan damlası kullanıyorum yeni başladım sağlık ocağı bebeklerin midesini bozuyormuş
Alp_3009 0110-ftm kullanım şekli nasıl, çok metini duydum , kabızlık yapiyormu? Günde kaç damla? Bide fiyatı ne kadar?
0110-ftm Alp_3009 kabizlik hic yasamadik icinde tozuyla satiliyo tozu siseye dokup calkaliyosun sonrasinda buzdolabinda muhafaza ediyosun.Hunde 3 damla.Vermeden once kasiga damlatiyorum oda sicakliginda biraz isinmasini sagliyorum direk dolaptsn cikarip vermek dogru olmaz oksuruk yapar.Fiyati 98 tl ydi
Alp_3009 0110-ftm çok teşekkür ederim, allah razı olsun. Bizede sağlık ocağı verdi, bende burda yazan yorumlardan dolayı kullanmak istemiyorum. Dr danışıp bende bu ilacı alicam inşallah.