Ballifindik3324 3 aylık Bebeğimin yüzünde kırmızı lekeler var isilik gibi normal mi bana sıcaktan oluo gibi geldi gündüz geçiyor akşam olunca kırmızı kırmızı olui
Mlk123 Ballifindik3324 benim kızımda öyle . 2.5 aylık oldu. Doğduğundan beri öyle. Sabah pek olmuyor. Ama akşam çoğalıyor. Bizim ev çok sıcak ondan olduğunu düşünüyorum. Çünkü serinden ev pek çıkmıyor isilikleri. Fakat sıcaklık artınca kızarıklıklar da artıyor.
alvyldz Ballifindik3324 resimlere baktım normal gözüküyor benim bebeğimde de oldu takip ettim bi kaç saate geçti elini çok ağızına götürüyordu sürekli temiz tutsam da oluyor hala… Kendi kıyafetlerimi de bebeğin deterjanı ile yıkayınca daha da azaldı. Panik yapmayın ama içiniz rahat etsin diye doktora gittiğinizde danışın yine
Deletedmom4440 Ballifindik3324 aaa çok birşey yokmuş sıcaktan olmuş olabilir alerji domates gibi yapıyor 😇
Mlk123 Ballifindik3324 bir de doktor nemlendirici kullanın dedi. Sebamed in bebekler için losyonu var onu kullandım pek kızarıklık kalmadı gibi .
Ballifindik3324 alvyldz teşekkür ederim 🙂gündüz pek belli olmuyor akşamları olduğu için sıcaktandir 1diye düşünüyorum
alvyldz Ballifindik3324 olabilir tatlım benimki de sevmiyor giyinmeyi boncuk boncuk terliyor. Bi takım bir zıbından başka giyemiyor. Huzursuzlanıp bağırıyor bende giydirmiyorum evin ısısını takip ediyorum.
alvyldz Ballifindik3324 artıları bırak ev ısın 21 derece ise zıbın üstüne tek kat giydir. Onların vücut ısıları çok daha hızlı kuzum ben doğduğundan beri tek kat giydiriyorum. Doktorlar bile kızıyor çok giydirince
Ballifindik3324 alvyldz işte annem gil eli üşür yok kafası üşür die diye beni evhamlandirlar 3 aylık oldu daha yeni çıkardık eldiveni tek kat giydirgimde üşür bu diyor pskolojik baskı yapıyor bana 🙂
alvyldz Ballifindik3324 aslında kötü yapıyorlar bilmeden benim kimsem yok karışan da yok yardım edende eldiven hiç giymedi bere takınca bastı yaygarayı doktoumız da giydirme dışarda kapşon gibi üstten bişey yeter dedi bende giydirmiyorum bizim de yarın 4 aylık olucak bebeğimiz hiçte üşümedi