Elif0520 Su çiçeği aşısı olan varmı 13 aylık olduk ama daha aşı olamadık aşı yok dediler arıyacağız sızı dediler ama daha aramadılar herhalde aşı yok
Zekimurendebizigorecekmi Elif0520 Aşılar gelmiş canım sanırım ülkeye .. il il dağıtımı yapılacak diye duydum biz bugün olduk İzmirdeyiz
[silindi] Elif0520 bizde bekliyoruz 1 yaşına girdik arıyacağız dediler ama bazen unutabiliyorlar o yüzden ben arayıp soruyorum henüz gelmemişdi
Omer_Asaf81 Elif0520 bence onları beklemeden sık sık sağlık ocagini siz arayın biz o şekilde yakaladık 15.ayda anca olabildik sayılı gelmişti geliyor ama az.
HazelSeren Elif0520 canım bızede öyle oldu bız sağlık bakanlıgını aradık ertesı gun bakanlık aramıs hemen bızı aradılar gelın dıye yok doktor basına 3 ıgne dusuyomus sırasıyla cagırıyolarmış falan filan gibi şeyler dedıler
HazelSeren Begusunannesi biz arayınca cagırdılar canım yoksa aramadan önce ben ebeyı aradıgımda aşı yok deyıp gecıştırmıştı
Begusunannesi HazelSeren bende iki günde bir soruyorum hem sağlık ocağını hem hastaneyi yok yok yarın birdaha sorayım sonra sağlık bakanlığını arıyım bakalım nolcak İnşallah bizide çağırırlar
HazelSeren Begusunannesi bızde öyle oldu canım vallahı hatta dedım aramamız mı lazım yanı şıkayet ıcın hemen ertesı gun aradınız gelın dıye söyledım ebeye
Mervemerveesk Elif0520 evet bizim ebe de aynını demişti, oğlum 12 ay 27 günlük benim de. Biz de henüz aranmadık, sanırım daha gelmedi