bsrt Annelere kizama yatmadan önce kolaylık olsun diye biberonda hazırladığım mamayı peteğin üstüne koydum gece çünkü sabırsızlanıyor ben hazırlayan kadar kıyamet kopuyor iki dk içinde bozulur mu mama sizce kaç saat durabilir hiç içilmemiş ağız değmemiş mama ???
Cicekimftm bsrt 2 saat diye biliyorum. Peteğin üstüne sadece suyu koyun, mamayı hemen dökersiniz içine.
Hohomoromu bsrt icilmesede ağız degmesede uzun süre beklememeli bence uzun vadeli mama kullanmadım net bilmiyorm ama uzun süre beklemiş mamann pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum
Lyla07 bsrt suyunu hazır tutun gece sadece mamayı ekler çalkalar verirsiniz. Mama üzerinde de belirtiyor zaten 1 saat içinde tüketilmeli diye. Bekledikçe bozulur, kokar, bakteri üretir.
bsrt Tamamdır su koydum uyanınca direk veririm mama yapıp bu arada 9 aylık olmak üzere kızım gece saat kuruyomusunuz mama vermek için ben uyanır diye kokup saat kuruyorum iki kere
VelardaEdiz bsrt uyanmadığı sürece kalkıp vermiyordum en son 12-1 gibi içerdi sabah 7-8 e kadar uyurdu şimdi 14 aylık
VelardaEdiz bsrt öyle yapmayın uykusunu bölmeyin bırakın kendi uyansın bu sefer alışkanlığa döner gece beslenmesi gerekmediği halde alışkanlıktan ötürü uyanır ister