Kucukprens20 Kızlar Allah aşkına ne yapıcam ben bu işi çözemedim beyazları tek yıkıyorum bişey karıştırmıyorum nasıl böyle oluyor oğlumun çorapları mis gibi olsun istiyorum makina mı sorunlu ben mi ben anlamadım hep tiftik tiftik bu çoraplar bi akıl verin ne olur https://imgyukle.com/i/LFS3Gq https://imgyukle.com/i/LFuV21
alchn Kucukprens20 samsung aynı valla kendi corplarimda kir cikarmaz tüy toplar igrec makima param olsa direk çöpe
Esilamm01 Kucukprens20 canım kumaştan bu tarz kıyafetleri var kızımın hep aynı oluyor bende onları ayrı yıkıyorum hep sorun kumaşında yani
Hohomoromu Kucukprens20 Polarlar trikolar bir süre sonra tiftiklenir sizin suçumuz değil hepimizde oluyor
Deren_Hatun Morfrenk aynen benim kızımın da bu kumaştakiler böyle oluyor. Makina deterjan ile alakası olduğunu düşünmüyorum
Burcu35 Kucukprens20 Trendyolda tiftik toplama makinesi var küçük bişey bence bir bakın kullanan herkes çok memnun
Mervesaban Makineden kaynaklı da olabilir daha önceden buna yakın bir post paylaşmıştım bende , eğer vestel çamaşır makinesi kullanıyorsan büyük olasılık makineden kaynaklı 🤦🏻♀️
Kucukprens20 Mervesaban yok canım Samsung kullanıyorum lekeli çamaşırlar zaten asla temiz çıkmıyor illa öncesinde bir uygulama yapmam lazım bilmiyorum kafayı yicem ne zaman tertemiz çamaşır görücm bilmiyorum 🥺
Kucukprens20 Burcu35 alıcam canım bende onu düşündüm denemekten zarar gelmez diğer kıyafetler de de kullanırım
Mervesaban Kucukprens20 eğer bir çözüm bulursan haber ver bana da 🤦🏻♀️ Lekeler içinse highgenic fırçalı leke çıkarıcı kullanabilirsin bütün herşeyi denedim en mükemmeli buydu. Sularımız çok kireçli biizm ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum beyazlar ve lekeler için ama pamuklanma için bilmiyorum 😞😞
alchn Kucukprens20 seninde mi samsung valla bulasik maknsda aynı çamaşırda igrec ötesi mahvetti elbiselerimizi birde renk solduryo hic misler gibi yikamz annem yikar mis gibi prl prl
Kucukprens20 alchn bulaşık iyi fairy kullanıyorum tablet çok sorun yaşamadım ama bu çamaşır makinası benim sinirlerimi bozuyo dediğin gibi hepsi soldu siyahlar a özel deterjan kullanıyorum güya makina da var bir dandiklik kesin yani
Kucukprens20 Mervesaban leke için tavsiyeni değerlendiricem çünkü o da aynı bir dert artık lekeli giydiriyorum ne yapacağımı şaşırdım onu deneyeyim muhakkak