ruveydatokgoz Anneler acil öneri verin 7 günlük bebeğim var memeyi reddediyor mecburen mama vermek zorunda kaldım kilo kaybettiği için kaç saate bir mama vermem lazım doktoru hiçbir şekilde bilgilendirmedi çocuğa göre değişir dedi tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Egurbuz20 ruveydatokgoz canım her 2 saate bir mama ver biz doğduğu gün vermeye başladık ilk 30 ml ile başladık 2-3 günde bir 5 ml arttırın dedi
Egurbuz20 ruveydatokgoz 2 saatten fazla bekletme ama gece gündüz 2 saatte bir ver ki kendine gelebilsin kan şekeri düşmesin
MinikBugram ruveydatokgoz bebeğin kaç kilo ben sana hesaplayım canım ne kadar vermen gerekeni 2 saate bir
Yadeee ruveydatokgoz sağıp veriyor musun canım sütünü peki ? Eğer sağıyorsan önce sütünü ver kaç cc çıkarsa ver içsin baktın doymadık 30 cc yap içir sonra bebeğinin durumuna göre günden güne arttırırsın miktarını. Mama olarak da sma kullana bilirsin mama tamamen bebeğe göre değişiyor sevmesine gaz kabızlık yapmamasına göre bakarsın bebeğine uygun mama yı bulursun inşallah 🙏🏻
ruveydatokgoz MinikBugram 3300 doğdu 1 hafta emmedi sağıp verdim mecburen 2990 a düşmüş acil mama takviyesi başladık
MinikBugram ruveydatokgoz bana doktorum hesaplamayı öğretti canım sana da anlatayım kilosunu 150 ile çarpıp 12 ye bölüyorsun iki saate bir içmesi gereken en az miktarı veriyor
ruveydatokgoz bburcu sütümü de sağıp veriyorum ama aşırı kilo kaybı olduğu için mamaya başladık mecburen