AzraErva Bebeğim 55 günlük önceleri emiyordu şuan sütüm azaldığı için emmiyor bende mama vermek zorunda kaldım bu sefer de emmeyi bıraktı bende sagarak vermek istiyorum ama 40 CC sütüm çıkıyor sizce artar mı bu zamanda sonra sagmayla.
Nilguny AzraErva kesinlikle artar ama düzenli sağım ve bol su içmelisiniz. 6 ay sağarak verdim 2 saate bir aksatmadan sağım yaptım en son 210 220 ml süt geliyordu gecede dahil 2 saatte bir sağmalısın ve günde 3 litre su.
3melekannesiii AzraErva beeen oglum hem emdi hemde her emdikten sonra 15 dk sagım yaptım aynı gögsü artık yatak yorgan kalmıyordu sütten ıslanıyordu hep
irem09 Evet artar. 2-3 saatte bir sağın süt için ve aynı zamanda destekleyici yiyecekler ile beslenin artar zamanla 😊
AzraErva irem09 rezene humana lactamil felan içiyorum günde 3 litre su içiyorum ama bir haftadır hiç bir değişiklik yok
momsaylin Evet canim ben 2 _3saat demiyelim her yarim saatte bir sagarak cogalltim elimle sagdim ben aparat sutumu cok azaltmisdi
AzraErva Nilguny bol su içiyorum 3 saatte bir sagiyorum ama ilk bir iki dk güzel geliyor sonra boş gelmiyor siz kaç dakika sagiyorsunuz bir göğsü