Erolemel 35 gunluk bebeğime kalca ultrasonu cektrdim kalca tam oturmamış cift bez kullan dedi doktorum Basına gelen varmı ??
Ygtakn Erolemel canım başıma gelmedi ama kalca cıkıklıgı olmu bı sure doktorun verdıgıntarıhe kadar cift bez tak allahın izni ile gecer bi cok bebek bu sıkıntıyı yaşıyor
2prensses_annesi Erolemel basima gelmedi ama bebegimi doktora gotururken bi bebek daha vardi doktor cift bez kulan gecer demisti bilgim bu kadar ddoktor endiselenmemesini soylemisti 👍❤
Eda2121 Erolemel benim başıma gelmedu ama gorumcemin başına geldi oda çift bez kullandı 1 aya kadar geçti.
Ygtakn Erolemel merak etme annesı bebeklerımız daha cok kucuk oldugu için cabuk iyileşir derler ya süt daha bunlar canları da öle acımaz benım oğlum dogdugunda köprücük kemiği kırmıslar 20 güne allahın izni ile iyileşti
Eslemsmom Erolemel bizim de sağlık ocağındaki ebe kalça ultrasonunu sakın atlama erken teşhiste çift bezle çabucak iyileşir demişti. İnşallah hemencecik geçer 🌸
semaahmet Erolemel ayne cmm bir ay kullandık kontörlü gittim iyi dedi ama ortapedi görsün dedi cuma götürecek gostermeye
Aysegul1aren Yigenim hala o sorunu yasiyor 7 aylik oldu simdi cift bez yerine bacaklarinu ayırıp oturtmasini soyledi doktor hala da gecmedi umarim sizinki cabuk gecer .🙏