tatlisert Arkadaşlar bebeğim 1 ay 5 günlük burun tıkanıklığı var genellikle gece oluyor doktor serum fizyolojik verdi her emzirmeden 10 dakika önce uygula dedi fakat eczacıda 6 saatte bir yazmış. 6 saatte bir uygulayınca bir yararı olmadı sanki Siz nasıl kullanıyorsunuz burnunu açmak içim başka meler yapıyorsunuz ?
Denizdersini tatlisert Suan bende kullanıyorum bebeğim 50 günlük emzirmeden önce sıkıyorum burnuna cnm doktorun söylediği şekilde kullanıyorum
Dilber tatlisert bazı ilaclar prosedüre göre yazılıyor eczanede o yüzden öyle yazmıştır. Günde 8, 10 defa yapabiliyorsunuz onu deniz suyu gibi geniz akıntısı da yapmıyor hem. Doktorunuz nasıl dediyse öyle yapın endişelenmeyin.
alihakan tatlisert serum fizyolojiğin bir zararı yok tuzlu su. doktor bana yarım saatte bir bile uygulayabilirsin demişti
tatlisert Denizdersini en iyiyi bende öyle kullanayım yoksa 6 saatte bir işe yaramayacak peki burun deliklerine 2 şer damla mı uyguluyorsunuz
Minikkusum1 2ayliktan beri kullanıyorum tikandikca sıkiyirum yatmadan önce faln gayet iyi onun ciddi sekilde bi zarari yokk tıkandığı zamanlar sıkabikirsinizz 5 aylığı herhangibir sıkinti yasadimk