laura_ Kullandığınız güzel uzatan ve hacim veren rimel markası varmı kirpiklerim yok gibiler hiç yoklar hatta😃
Tulinakrep Omerinannesi342 bunu bende kullanıyorum önceden 50 TL’ye aldığım rimelledi bile geçti çok iyi bana göre
Omerinannesi342 bikerem sende mi rimel sürmek yerine takma kirpik takıyorsun 😂 bismillahirrahmanırrahim
Demet_k laura_ Flormar precious maskara dışı mor renk. Okadar iyiki ben her türlü markayı denedim. Hem hacim hem uzunluk veriyo. Bir de iki kat sürünce mükemmel.kesinlikle tavsiye ederim yıllardır kullanırım. Fakat benim kirpiklerim çok dökülüyo çok rimel kullanmıyorum oyüzden
bikerem Beyaz95 vallahi gercek cookk markalar denedim calisirken bakimliydim ama bu selin cigerci maskara takma kirpik var gibi oluyor ama benim kirpiklerim de simsiyah kalin ve uzun belki ondandir🤔
Birceninannesi laura_ estee lauder sumptuous extreme❤️ben. Verilen parayı kesinlikle hakediyo çok başarılı
Kbrbydk Maybelline lash sensational , şu sıra sky high meşhur oldu. Essence i love extreme pembe olan, L’Oreal volume million lashes maskara birde Max factor false lash mascara tavsiyelerim arasında 👍
bikerem Omerinannesi342 evet ya foyasi cikmisti selin cigercinin de rimel reklamini takma kirpikle yapiyordu. Ay ben yuzumu yikamaya vakit buluyorsam daha ne olsun😁