KardelenYB Symsmy öyle mi ben devletin verdiğini kullanıyorum bitti yine gidip ondan aldım ona devam ediyorum acaba yetersiz mi kalıyor doktorumuza sordum bakalım ne diyecek
KardelenYB Mom88 yok daha başlamadık bu hafta ıcı kontrolünde alacağız inşAllah aynen bide bez koyacağım mutlaka ya
Hilalrkmn KardelenYB bizde ayniyiz emerken falan cok.terliyor gerci bizm ev cok.sicak oluyr merkezi ev fazla yakiyolr baya sick oluyr ince gydiryrm ama yinede terliyor 🤷♀️
Hohomoromu KardelenYB bizim ki de öyle arkasına uyutmaya başlamadan önce bir şey koyun sırtına çok terlediyse alırsınız sırtından onu atleti islanmamis olur en azından ben öyle yapıyorum kalorifer in üzerinde kurutun terleynce tekrr koyarsnz
KardelenYB Hohomoromu doktoru bir kat giydir sadece üzerini de ınc evir penye battaniye ile ört demiş bide öyle deneyecegım bakalım
Hilalrkmn KardelenYB aynen cnm ince gydryrm ama yinede terliyr biz kisa kolluyla dolaniyrz biz bile terliyrz birzda ev kucuk cok isniyr
busramerve KardelenYB benim oğlum da hala kucakta uykuya dalıyor 16 aylık. Kucakta olunca terliyor haliyle. Yatağa yatırırken arkasına önüne bez yatırıyorum.
KardelenYB Hilalrkmn ay evet zor sizin iş bizim arkadaşlar evlerıne sırf bu yüzden klima aldılar sıcak oldukça belli dereceye getirip açıyorlar 🥲
Nescafe KardelenYB benim farketmiyor valla canım her türlü terliyor bazen hastalık mı acaba diyorum ama babasıda hemen terleyen biri ona çekmiştir diyorum 😅
KardelenYB Nescafe ay evet genetik olabilir 😀 bizimki sanırım uzun süre ayakta kaldığından böyle kaç aylık senınki 😍
Rubab_Mommy KardelenYB Benim kizimda oyle canim emerken uyuruken başi cok terliyo.Uzerini ince yapma bence.ALLAH korusun uşumesin.