Bayezidin_annesi Merhaba anneler Süt arttırıcı çay kullanıyorsanız memnun kaldığınız gerçekten bu ise yarıyor sutum arttı dediginiz ürün hangisidir Cevap verirseniz sevinirim Iyi akşamlar
derodunya Bayezidin_annesi rezene kimyon hergün içiyorum bol su ben 4 5 lt iciyorum günde cok işe yarıyor yemek yemesen bile su iç köydeki kadınlar bu yazılanları bırak bulmayı bilmiyor bile rızk Allahtandır sen ye sadece diyet yapma yeter
Esmanur16 Bayezidin_annesi tahin ve pekmez karışımı birde humana stil tea çayı göğüslerim dolu dolu olurdu 😊
Esmanur16 Bayezidin_annesi canım birde rezene ve kimyon demle iç hem süt için hemde anne ve bebekte ki gazı atmasına yardımcı faydasını gördüm
Bayezidin_annesi derodunya rezene içiyorum ama kimyon denemedim ne kadar koyuyorsunuz kimyonu onuda deneyeyim teşekkürler
Bayezidin_annesi Beyazlale ilk hamileligimde kullanmıştım ise yarıyordu şimdi de onu mu alsam diye dusundum
Bremenmizikacilari Beyazlale ciddi mi? Eczanelerde 50 TL o yüzden ben internetten sipariş veriyordum hep. Ebebekte uygunsa Ordan alayım
derodunya Bayezidin_annesi yatmadan önce dene uykuyla beraber süt yapıyor bir tatlı kasıgı ikisininde ölcegi kimyon rezene bir kupada yapıyorum ama büyük bardak
Bayezidin_annesi Acemimom hiç hoşaf içemiyorum canım ya bi türlü almiyo midem onları yine de teşekkür ederim başkalarına iletirim ama bu bilgiyi
Bayezidin_annesi Bremenmizikacilari az önce ebebegin sitesine baktığımda orada gördüm fiyatı iyi geldi perşembe günü bakıcam bende
Mihribann11 Bayezidin_annesi anason iç bir bardak bir çay kaşığıyla demle 10 dk iç uyumadan çok güzel yapıyor, ama bir süre sonra rezene kimyon anason felan ilk zamanki etkisini kaybediyor bende ve bir kaç kişi de öyle olmuştu
PnrB Aktardan aldım rezene kimyon ısırgan otu anason karışık ben memnun kaldım hem süte hem benden gaz geçişini engelliyormuş anasonda Bebişe uyku yaptı. ( çayı ben içiyorum) Aktarzadeci çok Gazi ağrısı olursa bi iki kaşık ver demişti
Hilalse Bayezidin_annesi canım migrosta lactamil var 15 lira neler denedim humanalar hippler rezeneler lactamil kadar arttırmadı hiç biri
Bayezidin_annesi Hilalse ondanda alır denerim canım teşekkürler onu hiç görmemiştim yada gözüme çarpmadı hiç sağol