TubaaTac hamakta uyuyoruz başka yerde uyumuyor ne ayak ne kucak durumu en vahim olan Benin’im galiba 7,5 aylık olduk artık hamağa sığmakta zorlanıyor neye nasıl alıştıracağım Yavrumu bilemiyorum akıl verin 🙏🏻🙏🏻Biryere gltmeye korkuyorum ya orada uykusu gelirse diye 😣😣
AselinAnnesiiiii TubaaTac biz de çok zor kurtulduk uyumadı ilk çok kalktı ama sonra mecbur alıştı şimdi beşiğinden başka yerde böyle rahat uyumuyor
DesorLiviya TubaaTac benm oğlumda 14 aylık hala hamak kullanıyoruz ben 05 yaş almıştım çok kolay toplanabiliyor kalıcı misafirliğe giderken götürüyoruz yanımızda ama bbnde bıraktırmak istiyorum ama başaramiyorum maalesef hamaksız uyumuyor
G_ADAN TubaaTac ben salıncak yaptım tavandan canım hamağı kaldırınca 😊 gündüz salonda yanımda uyuyor gece kendi odasında beşiğinde uyuyor. Beşiği de sallanıyor zaten
G_ADAN TubaaTac başka yere gittiğimizde de ayağımda sallıyorum ağlıyor kıyametleri koparıuor ama uyuyor sonuç olarak
AselinAnnesiiiii AselinAnnesiiiii baktık ki olmuyor hamağı kaldırdık kaç gün sabahlara kadar uyumadı ama sabır ettik sonra beşiğinde yavaş yavaş uyumaya başladı alıştıkça beşiğinde daha uzun uyumaya başladı şimdi döne döne beşiğinde çok rahat uyuyor 🤗 mecbur alışacak ama sabır etmek lazım uyumuyor diye hamağa koymayın ki alışsın
NurAyk TubaaTac 7 aylıktı bıraktık ilk 5 gün çok ağladı ayakta ve memede zorla uyuyup yerine yatırdım şuan hala ayakta sallanıp öyle uyuyor sonra yerine yatırıyorum. İnşallah zamanla alışır 😐😣
Busra4509 Biz 10 aylığız gün içinde çok aktif olduğu için yoruluyor ayağımda salladığımda uyuyor. Tabii bunun için gerçekten yorulması lazım. Artık hamağa yoğun bir düşkünlüğü yok Allah a şükür