Cennetkokulum__ Arkadaşlar ikidir hanileyim korkusu yaşıyorum. Suanda yine aynı korku. 😐 adetime henüz 10 gün var var ama açık kırmızı şeklinde kan geliyor akşmdan beri. Oda sadece silince oluyor ama. 9 aylık bebeğim. İlk adetimden sonraki tüm adetlerim hep zamanında oldu. Yani ya 2 gün önce y da iki sonrası hiç şüphelenmedim o zamanlar. Ama bundan önceki adetimde kanamam olmadan kahve akıntı gelmişti ben üstüne adet oldum aynı gün. Adet günüm aynı sürdü ama kanamamın sıklığı daha azdı. Sizce hamile miyimdir? Bu arada prezervatifle korunuyoruz. Birsey olmadı emininin ama yinede korkuyorum. Hatta burda bir arkadaşın cevabını çok beğenmiştim. “ istediğin kadar korun, zırhla bile korunsan rabbim nasip ettiyse yine olur yine olur” demişti. Şimdi aklıma o cümle geliyor ve daha çok korkuyorum 🥺 rabbim verirse yapacak birsey yok ama henüz eşimde bende işsisiz o yüzden daha çok korkuyorum
[silindi] Bendede kahverengi akıntı olmuştu sonrasında 5 gün adet oldum tabi ilk başta test yaptım negatif çıktı
Cennetkokulum__ [silindi] inşallah. Bende normal gün sayımla oldum ama sıklığı aynı değildi şimdide erken oldum. Ve ne evlendikten önce ben sonrasından hiç böyle erken olmamıştı
suzinakpesrev Tabi ki istedigin kadar korun rabbin nasibindeyse verir. Bence seks yapmamak iyi bir korunma yontemi. Deneyin. :) Saka bi yana,prezervatiflerde hata olabilir mi? Kontrol ediyo musunuz cikardiktan sonra, sizma ya da delik fln var mi diye? O.k. ve durexlerde olmaz pek. Ama market markalarinda olabiliyor
Cennetkokulum__ suzinakpesrev evet canım korunuyoruz ve çok sık kontrol ederim. Bu arada kaçmak güzel değil sadece çok sık değil ama az tercih edilebilir ilişki süresi💖
Cennetkokulum__ Ashlee ya sen istediğin kadar kaç rabbim verirse olur. Hamile olsam çok sevinirim ama suanda ikimizinde işsiz olması beni çok korkutuyor