Baharim Narin aslında cok kolay yaz bebesıne bakmak banyo ettırıyorsun rahat rahat tek kat gıydırebılıosun cok kasmamak gerek onlar aynı biz gibi cok sıcagı cok sogugu sevmezler kendın nasılsan oyle gıydır onuda dedıgım gıbı terletıp kurutmayın ustunde ozaman hastalanırlar
Akin Narin önce giydi bu havada bisey olmaz sicaktan daha çok isilik olur ates liderler 1 derece yüksek ölçüyor doktorlar oyle diyor 37 çıkıyorsa ateşi aslında 36 yani 38 ve üzeri olduğunda sikinti
NurR Narin ben sadece zıbın giydiriyorum bi kat fazlasına daralıyor ki tüm camlar açık Zıbınla bile terliyo bende hep ölçerim ateşini 36 ve üzeri çıkıyo 36 37 arası normal diye biliyorum 37 nin üzerine çıkmamaya çalıyorum
Manolya Narin benim kızım üç gündür ateşi 37di bugun çıktı fitil verdim bekliyorum yarın doktoruna ulaşabilirsem götürecem iki üç gün 37den aşagı düşmüyorsa kesinlikle doktoruna sor derim birde koltuk altından ölçüyorsun degilmi
Narin Manolya Doktorumuz 37.5 den sonra ateş sayarız dedi.Kulak ve alından biraz yüksek gösterebilir en iyisi koltuk altı dedi.Brawn önerdi. Sıcakta vücut ısılarıda çok yükseliyor
Ferzanberaa Narin 37.5 ve üstü ateş olarak kabul ediliyor. Bu sıcaklarda vücut ısıları sürekli değişiyor zaten.
gozdeninbulutu Narin evdeyken zıbınla tut bebişi ama dışarı çıkarttığın zaman zıbının üstüne kısa kollu giydire bilirsin altına da şort normal ateşide ama şurup vere bilirsin
Beyzaaslan Narin bizde 24 gunluguz dunden.beri atesimiz var dun hastaneye gittigimizde 38.8 di fitil falan verdi doktor düştü.. Simdj de 36 37 arasinda gidip geliyor.. Yinede tedirginim