Btlszr Ezgicetiinn. Kırmızı et ve balık yediğim günün ertesi patlayacak gibi oluyor süt doluyor göğüsler.
meyrasu su icmek 3 lt gunde,dereotu,tahin kalitesini artirio,gunde bir bardak sütü kaynatıp icine bir seker at gazini alio sutun, bisküvi vs 😊
[silindi] meyrasu ben ne zaman bisküvi yesem kızım çıldırıyor ya 4 aylık olduk ama ilk gunden beri böyle 🤦🏻♀️ bisküvi yemeye korkar oldum gece uyuyamicaz diye 😂 onun yerine tatlı yiyorum oyle kilo alıyorum djdndnnf 😂
PelinKaraca Hoşaf iç özellikle dut hoşafı. Dereotu ye. Helva kavur ye. Çorba iç. Ramazan hurması ye. Kuru incir üzüm fındık ceviz ye ve bol su iç. Yoğurt ye. Soğan yeme gaz yapıyor. Bal ye.
hellomom Ben hergun 1 lt komposto iciyorum uzum, incir,erik, yaban mersini ne bulursa yapiyor annem sagolsun. Su 4 lt iciyorum. Helva, hurma, incir, ceviz yiyorum. Yemeğimide guzel yiyorum ama yinede sutum tam yetmiyor, mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum:( rezene cayı sut yapıyor dediler biraz işe yaradı. Birde alkolsuz malt içecek yarar gibi olmuştu ama o da sanırım kızıma gaz yaptı buraktım. Sanırım olmayınca olmuyor süt:(
Sunu83 Kesinlikle boza benim göğüslerimi inanılmaz dolduruyor. Tamda zamanı iken tavsiye ederim canım 👍🏻
Nurdankaratas Ben şimdi bira mayası diye süt arttırıcı tabletler satılıyor eczanede onlardan aldım bakalım son çare artık
Linamm Nurdankaratas onun yerine metro marketlerde alkolsüz bira satılıyor. Clausthaler ve beindiktiner 🤗 ben içiyorum cokta faydasını gördüm :) tavsiye ederim
Semanuryvz Nurdankaratas en önemlisi psikoloji gerçekten en çok o etkiliyor. Çok düşünmemeye çalışın diyeceğim zor ama malesef öyle 😓