Canimm eSved akşama hicbiseu yapmadım kocam yok bugün bende diyetteyim bulbiberli limonlu yoğurt diyip bide saat 8.9gibi bı tarçınlı türk kahvesi tamam 🤣🤣kilosundan rahatsız olan bacılar bugunki akşam menüm işinize çok yarayacak
Betim eSved ben de tarhana çorbası, pirinç pilavı , et kavurma yaptım salata olacak ve bal kabağı tatlısı yaptım 😎
3children1mom eSved Amin inşallah ellerinize sağlık 😊 Bende ciğer kavurma, salata, çorba ve kol böreği var(patetesli, peynirli) Tatlı yookkkk😭😭
Nildasmother eSved ilk defa yaptım patates yatağında mantar sote başamel soslu fırına vercem pirinç pilavı birde süt yapan corbam var mercimeği andıran yeter 😁 çocuk durmuyor 🤪
3children1mom eSved evde yemek pişmiyor demis ya ona güldüm Pat pat söyleyeni cok severim ben😂😂 Hoşuma gitti
Minikbirkalp tel şehriye çorbası fırında güveçte patates köfte pirinç pilavı Yeşillik salatası havuç tarator bizde bunlar vardı 😊
Azygos DilaraYigit1 bebeğiniz ne yiyor peki ben de yemek işlerinde pek iyi değilimdir çocuk olmadan genelde dışardan yerdik ama şimdi oğlum için yapmam gerekiyor