DilberZumra Harika giden bir evliligimiz vardi .5 sene sonra evlendik. 3 bucuk yillikta evliyiz.herkes imrenirdi .kiskanirdi . 1 aylik bebegimiz var simdi . Esim asla disi sinege bile bakmazdi beni hala seviyor mu bilmiyorum ama bana deger veriyor ondan eminim . Olay su kizkardesimin bizde kaldigi bir gun esim sarj makinasini almak icin odaya girmis . Uzeri acilan kardesimin fotograflarini cekmis .neden cekkmis o da bilmiyor. Bi an seytan aklima girdi diyor.ben kizkardesime o siralar ilgi duydugunu dusunuyorum.ben bunu 8 ay sonra yedekte duran fotograflarda goruyorum. Basimdan asagi kaynar sular iniyor . Kizimi babasiz birakmak istemiyorum .onu hala seviyorum . Ama cok kirginim kizginim . Evden git dedim gitti.cok pisman kopek gibi pisman .simdi diceksiniz ki kizkardeisne nasil yangozle bakar nasil eder .bende asla yapmaz birakin kardesimi onunden gecene bile bakmazdi.ve bu forumlara yazmak cok anlamsiz gelirdi. Caresiz kalmak neymis onu ogrendim.Ama asla asla dememeyi hayat bana ogretti.cumlelerim cok kotu.kafam cok karisik .kizim için en iyisi ne sizce .ne yapmaliyim .bosanmayi dusunuyorum.ne yapmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz.
Canimkizim34 DilberZumra ne yazacagimi bilemedim okurken migdem bulandı!!! Yazık ki Ne yazık birde kız babası allah akıl fikir versin ne diyelim illa affedecem diyorsan da bu kadar kolay olmamalı
Ttgb255 DilberZumra kanım dondu resmen okurken... İnanın ne desem bilemedim 😮 bundan sonra kardeşinizi nasıl eve alırsınız... Herşeyi geçtim orda baldızı yatıyor bunu biliyor şarj için dahi olsa girmeye hakkı yok... Uyku hali üstüde açık olur yani düşünmesi gerekirdi çok acilse sana diyebilirdi gir getir orda kalmış diye resmen bile isteye girmiş odaya...
Fethiiye DilberZumra bizim dusuncemizi fikrimizi boşverde. Sen bir daha guvenebilecek misin ? Belki bosanmayacaksin ama bende kadınım biliyorum ki asla unutamicaksin. Hele ki bu üçüncü kisi senin kiz kardeşin ise durum dahada başka. Zor bir imtihan kardeşim ama yapabileceksen buna gucun varsa hayatina onsuz devam etmeyi bi düşün. Rabbim yar ve yardımcın olsun
KereMerve DilberZumra Çok kırılırdım haklısın kırılmakta ben de bi müddet görmek istemezdim ama hemen kestirip atma derim bi yuva kolay kurulmuyor o yavruya da yazık daha hiç bişeyden haberi yok eşin de pişman olmuş erkeklerin nefsi daha fazla bize göre, bi anlık gaflette bulunmuş olabilir affedin bence ben de affederdim sonunda yavrum için.. İnsanlar neleri neleri affediyorlar herkes hata yapabilir pişmanlık varsa bi şans verin derim..
DilberZumra Ttgb255 asla girmezdi asla boyle bjsey yapmazdi. Hatta bayan oldugu normalde bile kardesimde olsa kapiyi tiklatirti musaitmi diye hala da oyle .bana derdi hep sen gir al nasil oldu inanin anlamiyorum.
DilberZumra Fethiiye ben ona o kadar alistim ki esim benim elim ayagim gibiydi. Normalde calisirken Hamileyken hatta suan da biz hep ikimiz yapariz herseyi . Pazara o gider .temizlik yaparken o supurur ben silerim birbirimizin arkadasi dostu gibiydik bilmiyorum aklim almiyor bi haftadir hayatim allak bullak
DilberZumra Ailesi asla bosanamazsiniz diyor. Cocuk vae ortada ben istermiyim cocugumu babasiz birakmak.Ama bu yenilir yutulur bisey degil. Asla unutamam bu olayi. Kizim icin herseyi goze alirim ben mutsuz ailede buyudum ne demek oldugunu cok iyi bilirim . Ne yapacagimi sasirdim . Bir haftadir hayatim harab oldu.sutum kesilecek ondan korkuyorum.
Deletedmom324 DilberZumra kiziniz icin herseyi goze alabiliyorsaniz ve de bu olayi unutamayacaksaniz yok belli aslinda. Keza guvenemeyeceksiniz kadiniz unutmayiz. Allah yardimciniz olsun
ada0965 DilberZumra bence boşan öyle bir adamla asla hayat olmaz çocuğuna hem anne hem baba olursun çocuğun öyle birine baba demesi daha acı bence böyle düşün!!
fatima DilberZumra peki aile kız kardeşinin fotoğraflarını çektiğini biliyor mu? nasıl boşanamazsın diyor ailesi? ailesi kim pardonda??
DilberZumra KereMerve cok pisman cok agladi beni kizimdan ayirma diye cok agladi birakmam seni diye ama bilmiyorum suan bile o kadar kotuyum ki.
Deletedmom26 DilberZumra hayır ya, bu en kötüsü 😔 Allah kimseyi şaşırtmasın. O ne ya kız kardeşinin fotogarflarını çekmek ne??? Açıp açıp kaç kez izledi kimbilir. Asla affetme ,ya gerçekten ne dicegimi de bilmiyorum şuan çok öfkelendim ama artık nasıl güvenebilirsin ki. Ya onca haberler çıkıyor kızına kardeşine bilmem nesine yan gözle bakan ama ne biliim ne diyimmm affetme yaa affedilecek bir yani yok. Allah sabır versin sana ama ileride daha büyük birşey yaşamamak için sevgine yenilme.
DilberZumra Deletedmom26 hemen sildigini soyluyor ama bilemiyorum .Cok agladi karsimda beni affet diye ama yapamiyorum affedemiyorum
Deletedmom26 DilberZumra bilmiyorum. Gerçekten beynim yandı, kendimi yerine bile koymak istemiyorum. Inan ki başka bir kadın olsa neyse derim belki daha önce düşünürüm ama kız kardeş ya kız kardeşş ve onunda kardeşi sayılır. Iyi düşün ya iyi düşün gerçekten.
Ygz DilberZumra ben olsam affedemezdim yani kardesinize ilgi duymasa fotoğraflarını ne diye çeksin? Kardeşimi o eve nasıl alıcam hadi affettim diyelim ya bir daha yan gözle bakarsa. ne bileyim şaştım kaldım. Bunu kardesiniz duysa ne derdi acaba? Bir daha sizin eve gelmeye bile cesaret edeceğini sanmıyorum. Ama ortada yeni doğan bir bebek ne bileyim. Rabbim yardımcın olsun canım düşün taşın en iyi kararı sen ver🌸
YagmurKocer DilberZumra Gercekten cok tuhaf oldum. Kesin kiz kardesinin resmini cekti sonra bakip tatmin olmak icin. Birincisi, esinin o odaya girmesi yanlis Ikincisi, kiz kardesinin sizde kalmasi yanlis, sonucta gordugungibi nikah dusuyor.
PelinKaraca DilberZumra neden çekmiş oda bilmiyor diye bir şey olmaz canım benim. Adam bahane bulamamış. Herkes her haltı yiyo sonra şeytan aklıma girdi diyip kurtulmaya çalışıyorlar. şeytan bence insanlardan korkuyodur he.
DilberZumra Deletedmom26 bende dedim keske bi kadin fotografi olsaydi surundurdum yine affederdim ama bu kizkardesim nasil unutucam ben bunu . Hicbiseyden haberi olmayan kardesimle arama sogukluk soktun onu her gordugumde bu olayi hatirlamicam mi ben .
YagmurKocer DilberZumra bunu cok merak ettm. Nasil haberin oldu resmi cektigini? Kiz kardesinmi soyledi? Yada belki kiz kardesin kocann sesini duyup hemen ustunu de acmis olabilir. Kiz kardesni tanimiyorm ama esin hata yaptiysa kiz kardesin baslatmis oladabilir
Deletedmom131 YagmurKocer Siz nasil bir insansiniz ya çıldırdım yorumunuza bir taraf kiz kardes bacısı ya diğeri el oğlu bu nasil bir düşüncedir kafayi yicem diyelim kiz kendisi açtı foto neden çekilir bunu nasil normallestiriyosunuz ve sizde bir bayansınız aynı şey basınıza gelse kardeşinizi mi suclayacaksiniz?
Oslemm YagmurKocer böyle mi düşünüyorsunuz cidden kadın tacize uğramış siz üstünü bilerek mi açmış diyorsunuz sizde kadınsınız unutmayın 🤔içinde ufacık birşeyle şeytana uğduğunu söyleyen adamı mı savunacaksın şöyle de bi durum var olayı yaşayan kadın eşini sevdiğini söylüyor kardeşi ile ilgili ufacık bir şüphesi olsa açıkça söyler
Aselnazz DilberZumra kız kardeşine yaptığına bak birde halen seviyorum diyorsun !!! Sen nasıl bi kadınsın ya ! Bıçaklarım öyle adamı Allahın SAPIĞIIII
DilberZumra Aselnazz . Sevdaya sevgiye soz geciremiyosunuz . Biz ne badirelerle buralara geldik bi bilsen . Sapik evet hayvan biliyorum .ama kizimin babasi . Ben sevsemde onsuz yasarim zaten. Bu olay sevgimin onune gecer . Kizim olmasa bi an dusunecegimimi saniyosun . 1 aylik bebe nereye gideyim. Annem babam varda yok. Sahip cikmazlar bile .ben kizima yeterim o sorun degil. Kizim babasiz nasil buyucek tek korkum o anliyomusun 1 aylik daha o 1 aydir dunyada
Deletedmom26 DilberZumra peki kız kardeşin kaç yaşında? Ve kış günü kısa şortla veya ipli badyle yatmayacagina göre üzeri nasıl açılıyor? Ve ya üzeri açılmış tan kastın tam olarak nedir, neyi çekmiş eşin?