Dilos01 Buketarass vallahi severken kendimden geçiyorum 😂😂bağırıp çağırıp abiriiiii kuzum diye severim genelde eşim yine çıldırdin herhalde der 😂😂
Timurcan Dilos01 yorumlara bakarken kendimi gördüm 😂 valla bende severken ne diyecegimi bulamıyorum her gün yeni kelime uretiyorum bağıra çağıra seviyorum kahkaha atarak onunda hoşuna gidiyor oda kahkaha atıyor 😂😂
elfymn EmineYilmaz yalnız değilmişim 🤣 bide şey derim ben oyyy kurbaaan nasıl güzel doğurmuşum 😅 ben doğurdum seni annem ben derim 😝😂 eşim gülmekten yerlere yatıyo içinde yaşlı bi teyze varmış ya senin diye
Bill Buketarass tosunum tombalagim ask bocugum bal peteğim annesinin bali annesinin gülü. Saymakla bitmez hele bi sevme krizi geldiyse Allah ne verdiysr sayiyom😂
Buketarass Bill bende oğlum yazdım sadece ama bunla kısıtlı kalmıyor bazen kendimden geçiyorum severken 🤣🤣🤣
HilalGokalp Buketarass oğlum, aşkım, balım, totosunu yediğim, bal böceğim, baş köpüğüm 😂 kanım kaymadı uyansa da azcık mıncıklasam
cerennaslann Buketarass annecim gel,annecim dur,annecim annecim😂Kızım da hep benden duya duya annecim diyor eriyorum 🤪