Baharyagmurux Kizlar 7 aylik bebegim ismine tepki vermiyor ismiyle seslendigimde bakmiyor sizin bebekleriniz tepki veriyormi
MervEslinArden Baharyagmurux 8 aylık kızım bazen dönmek bakmak istemiyor seslensem bile ismine, uzun zamandır mı gözlemliyorsun bunu?
minibiranne Baharyagmurux canım her zamn mı vermiyor yoksa ara ara mı? Mesela benim kızım birşey ilgilendiğinde etrafta birşey incelediğinde ya da bir şeye ulaşmaya çalıştığında bilerek bakmıyor
MerveAkty Baharyagmurux benimki 7 ay 10 günlük tepki veriyor . Hatta parkta biri Ayşe dedi hemen dönüp baktı dedim demekki zamanı
Baharyagmurux minibiranne bugun fotograf cekmek isterken cimenleri kopartmaya calisiyordu okadar seslenmeme ragmen kaldirip bakmadi onceden bakiyordu annem oglum dedigimde kafasini kaldirip
Baharyagmurux Eminerd googleden baktigimda 8 ayda yaziyor bende bilmiyorum ilk bebegim daha once bakiyordu suan bakmiyor
Eminerd Baharyagmurux benimde ilk bebeğim canım önceden veriyormuş bence o anlık birşeydir diye düşünüyorum dikkati başka yönde olduğu için vs. Ahhhh bu annelik 😇
Baharyagmurux minibiranne mesgul olmadigi zamanda yengem seslendi kendide baya bi seslenmeden sonra döndü
Yagmuralmila Kulaklarına bı baktır basit enfeksyon olabilir cnm ama başka şeylere bakıyorsa kendi bakmak istemiyordur..