As1ioz Kızlar boyle değişik guZel seyler satan bir uygulama varmı kullanıp alıp memnun kaldıgınız paylaşırsanız sevinirim 🌹
1milyonbaloncuk As1ioz Elida butik var bi bak istersen oraya güvenilir ben 2 3 defa kızıma bişeyler aldım hiç bi sorun yaşamadım
Sadekahvem As1ioz markamkids var inst. Zara ihraç fazlası satıyor cok tarz şeyler var ama genellikle kızlar için https://instagram.com/markamkids?igshid=5to5gyy4b0db
Bulutbey As1ioz instagramda bohemkids diye bir sayfa var. Daha çok tarz ürünler dikip satıyorlar. Saha almadım ama seneye kabanını oradan almayı düşünüyorum.
As1ioz Benim severek aldıgım minicity var uygulamadan indirebilirsiniz cok uygun ve güzel seyler var sizde benimle paylaşın 😁😁💙
edsn1 As1ioz daha önce en ucuz bebek market mtc baby mniicity hepsinden alışveriş yaptım ama en kaliteli ve en güzeli her daim LCW 🥰
2kedi1kizanne As1ioz lalbabyrompers ve le mabelle ikisi de çok güzel sayfalar🌸♥️ İki sayfadan da alışveriş yaptım çok güzel ürünler geldi🌸 (İnşallah isimlerini doğru yazmışımdır😆)