1milyonbaloncuk Kızlar bi yardım edin bana lütfeen 🙏 Çamaşır makinesi alacağım kurutma özelliğide olanından mı alsam çok ikilemde kaldım kullanan var mı yada tavsiye edeceğiniz güzel yıkayan bi model var mı ? 👀👀👀
Deletedmom78654 1milyonbaloncuk genel yorumları çok iyi olmuyor ikisi bir arada planlarım bende almayı düşünüyordum vazgeçtim
SevgiliOglum 1milyonbaloncuk eşim servis çalışanı aşırı arıza oluyor diyor alınıcaksa ayrı ayrı alınmalıymış
Flamingom 1milyonbaloncuk ben evlenirken kurutmalı istemiştim. Birbirinden farklı iki özellik bir makinada cabuk bozuluyor demişlerdi. Cok sıkıntı cıkıyormuş ayrı ayrı aldım çok memnunum. Yeriniz varsa ayrı alın derim. Altta yıkanırken üstte kuruyor
1milyonbaloncuk Teşekkür ederim kızlar hepinize 🌸 yorumlardan sonra kurutmalıdan vazgeçtim önerebileceğiniz güzel yıkayan özellikle beyaz çamaşırları var mı bi marka
OncedenGurme 1milyonbaloncuk pek önermem. Yeriniz varsa çamaşır makinasının üstüne kurutma makinası alıp kurdurun derim. Mesela 9 kg aldınız, çamaşır yıkadınız diyelim. 7 kg kurutuyor. Yani çamaşırını 2 kg kısmını çıkarıp iki kere kurutma yapmanız lazım. Bir de çabuk bozuluyorlarmış
[silindi] OncedenGurme çamaşırı az koyup bunu tolare edebilir arkadaş 3.5 senedir kullanıyorum daha tık dediğini bilmem
[silindi] 1milyonbaloncuk samsung yıkama kurutma add wash özelliği olan makine kullanıyorum ve acayip memnunum hatta samsungun memnun olduğum tek ürünü diyebilirim şiddetle tavsiye ederim 🌸