InancDemir20 Oglum 7 aylık oldu 1 aydır calışıyorum bende, oglum resmen babacı onu görunce gulucukler atar banada gülerde o kadar değil kıskanıyorum sanki, sizinkilerde öylemi 😂😂😂
squirtle InancDemir20 ahh ahh sormaa yaa sabahtan akşama kadar affedersin şebeklik yapıyorum gülsün diye bana gelince nazı geçer mız mız amaa baba bi gelir a dese güler b dese kahkaha atar😅 benm hoşuma gidiyo çünkü böyle düşkün oldukça eşimde çok daha fazla vakit geçirmekten zevk aldığını gördüm oda ilginin farkında 😅
merveyyoruuk InancDemir20 Kızımda akşama kadar baba baba baba baba 😂 Adam gelince yüzüne bakmıyor 😂 17 aylık bana düştü iyice bu aralar 🙈
InancDemir20 Eymeninannesi12 hadı sureklı yanında olsam dıcem babayı özluyorda bende calısıyorum babasıda 🤣🤣
Eymeninannesi12 InancDemir20 ben sürekli yanındayım babasida yanında benden daha çok ilğileniyor ama babasina daha çok tepki veriyor
InancDemir20 Eymeninannesi12 evet bebeklıgınden beri eşimde ilgilendi bi anne kadar diyordm al gögusunde uyut oda hissetsin alıssın diye. Hep o kucagına alır oynarlar zıplarlar ondan babacı bizimm yumurcak🥳🥳🥳
Eymeninannesi12 InancDemir20 neyse merak etme sonunda anneci olucak erkek bebekler öyle anneci olurlar