cemrebusra2710 Kızlar bebişlerinizin saçlarını nasıl temizlediniz yapicam ama zarar vericem diye korkuyorum
Sonsuzmutluluk cemrebusra2710 bebe yağı sürüp beklettim yada hindistan cevizi yağı.10 15 dakika bekleyip yavaş yavaş taradım çıktı
Ygtakn cemrebusra2710 hiç korkma canım benım oğlan 2 ay 20 günlük calla baya konak vardı gittim bioderman sampuan ve losyon aldım 120 tl hıc fayda etmede mustle aldım 60 tl o da fayda etmedı bende hakıkı zeytınyagı sürdüm yarım saat beklettım sonra konak taragı ile taradım ileri geri yaparak ama yavas yavas kazımadan baktım derı kavlıyor ilk bi korktum panık yaptım doktor dedıgı geldı aklıma normalmıs yanı o sekılde yaparak iki kere yıkamada gecırdım
Ygtakn cemrebusra2710 zeytınyagını sur beklet konak taragı ıle tara guzelce yıka durula allahın ıznı ile gecer
Bayansoylu cemrebusra2710 canım benim çocugunkini daha iki gün önce temizledim bende burda biri yazmıştı bebek yaguni akşam sürün bir gece kafasında kalsın daha sonra taramadan yarım saat kadar önce de sıkın yumsayinca taramaya başlayın önden arkaya doğru küçük hamleler şeklinde zaten iyice kurumuşsa kalkıyor hemen
jap cemrebusra2710 zeytinyağına karbonat ekledim bi çay kaşığı kadar. Peeling yapar gibi hafif hafif ovaladım kafasını. Yarım saat- 1 saat bekletip yıkadım. Kızımın saçları uzundu fırçayla taramak pek işe yaramadı diplere giremiyodu. Saçları kısaysa yağlıyken tarayabilirsin
Eymeninannesi12 cemrebusra2710 Konak neden oluyor benim çevremde hiç bir bebekte olmadi amaçla yetersiz beslenmeden mi oluyor
Aselbuk zeytinyagi surup bekletmistim 1 2 saat kendi kendine dokulenler cok oldu sonra bit taragi varya onlardan alip bi guzel yavas yavas taradim bunu 1 hafta tekrarladim hatta bnim cok vardi kizimda bitene kadsr yaptim ama oyle cok zorlamadim kafasini
Mrvmuaz cemrebusra2710 mustelanin sampuanini aldim. Sadece sampuanla yikadim derisi hafif kalkti ertesi gün zeytinyag kullanip tarama yaptim. Tek seferde hepsini bitirecegim diye ugrasmayin birkac gun icinde yapabilirsiniz. Ama en onemlisi yeniden olmamasi icin konak sampuani kullanmaniz
_elmaliturtam cemrebusra2710 zeytinyağı içine bir çay kaşığı karbonat surup bı yarım saat kadar bekletip tara duş aldır hemen etki ediyo