Sennnaa Kizlar selam 4 ay 11 gunluk bebegim buyuk tuvaletini 1 haftadir yapmiyor 3 gun yapmadogi olmustu 4 gun yapmisti bu sefer cok uzun surdu ayrica buyuk tuvaletini yapmis gibi gun icinde devamli gaz çikariyor kizlarr yasayan var miii
Gulcanasil Sennnaa mama içiyorsa mamasına zeytinyağı karıştır. Doktorlara göre 10 güne kadar normal diye biliyorum.
cydcvk Sennnaa 10 güne kadar normal canım. Ben pişik kremi sürerken popo deliğine hafif hafif masaj yapıyorum orayı uyarıyorum. O zaman yapıyor. Bi de karnını saat yönünde ovalayıp bacaklarını bisiklet çeviriyor gibi yap. Devamlı tekrar et bunu 5 dk falan. Her saat yapıyorum ben. O zaman yapıyor
Ygtakn Sennnaa canım anne sütü alıyorsa 10 gün mama alıyorsa 5 gune kadar normal bir cay kasıgı zeytınyagı ver masaj yap allahın izni ile yapar doktor popoya uyarı yapmanın sakıncalı oldugunu söyluyor
Ayboramm Benimki de 9 günlük 4 gün falan oldu yapmıyor gazı da kötü kokuyor bende verdim zeytinyağ ama yapmadı hala
Ayboramm Sennnaa bizde bugün gidecez annem kimyon kaynat biraz süz bir çay kaşığı ver dedi bir de onu denedim bakalım faydası olacak mı
Sennnaa cydcvk canim tesekkur ederim doktorumda oyle dedi pisik kremi ve zeytinyagi sur dedi poposuna insallah yapar masajlari yapiyorum birde her saat deneyim belki iyi gelir yapar