Mom89_ Sevgili anneler pedia d yi bebeğinize kaç damla ve hangi öğün veriyosuunuz? Sabah öğle aksam ? Ve açmı tokmu veriyosunuz . Yazanlar bebeğinin ne kadarlık olduğunuda yazarsa sevinirim 😊
Aysesirac05 Mom89_ 3 damla veriyordum doğduğundan beri 15 aylık oğlum geçen ay değiştirdi doktorumuz tok veriyordum saati belli olmuyordu bazen sabah bazen akşam veriyordum şimdi kullandığımız ocean vitamin d3
MotherQueen Mom89_ ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum 2 kilo=1 damla 5 damla veriyorum ben. Zaten normalden epey düşük çıkmıştı
Mom89_ Aysesirac05 günün herhangi bi saati veriliyo o zaman değilmi? Benim kızım 2 aylık en bastan beri hergün 12 de vermeye calışıyodum doktorumada hiç sormak aklıma gelmedi . Simdi kafama takıldı sabah aksam ne zaman vermek iyi diye
Mom89_ Myslkya-16 aç mı tokmu? Bide kusuyomu siizzinkide ? Zaten minicik veriyorum onuda yutabiliyomu anlayamıyorum. Tükürükle çıkıyo gibi hissediyorum.
Aysesirac05 Mom89_ babada aç tok denilmedi belli bi saati yoktu veriyordum aklıma gelince günlük aksatmadan verin 3 damla
Myslkya-16 Mom89_ genelde aç bazen tok denk gelebiliyor. Kustuğu oluyor ama Damla’yla alakası yok bence genel olarak kusuyor bizimki
Misirekmegii 13 aylık 3 damla veriyorum. Özellikle belirtilmedi günün şu saati fln diye her zaman veriyorum
Mom89_ Myslkya-16 anladım evet çok kasmaya gerek yok halde saat sınırı vs yokmuş sevindim . Saati geçince o günü es geçip ertesi günü veriyodum ben