Mugeela44 Kızlar dünden beri başıma geliyor gece bi kalktım ki koltuk altıma kadar bi ağrı kızımı emzireyim dedim (5 buçuk aylık) iki göğsümde bildiğiniz taş gibi ve dokununca o kadar ağrıyor ki kızım içtikçe hafifledi. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. ❤️🌺
nursocum Mugeela44 Evet canım benimde öyle olmuştu eğer kötüleşirse lahana alıp buzdolabında soğutup sarabilirsin. Birde duşta aşağıya doğru tararsan düğümleri açabilirsin. Çok geçmiş olsun bol bol emzir çok iyi geliyor 😌
Canselerdm Mugeela44 mastit kuzum. Bnde her yolu denedim fayda etmeyince doktora gitmiştim muhtemelen sende usuttun 🌸
Mom263 Mugeela44 mastitte emziremezsin bile sadece bi sizi ile kurtulamazsin. Ates titreme gogsun tas olur siser kizarir ucu iltihapli goruntu olur. Zaten sut cikarmanda zor olur icerde tikandigi icin. 2 kez yasadim biliyorum. Antibiyotiksiz zaten gecmez. Sansin varsa ise yarar antibiyotik kurtulursun. 2. de acilmasaydi cerrahi bekliyordu beni mesela. Bol bol emzir sag tikanma olmaz insallah Biraz sut birikmesi olmus. Mastit olsan gercekten duramazsin.
Uzymom Mugeela44 mastit değil canım fazla sütten sertleşme olmuş. Mastiti ben yaşadım facia bişey emzirirken ağlıyodum asla rahatlama olmuyodu 10 gün mahfolmuştum
Mugeela44 nursocum ay bu ne böyle ya ama şöyle bir şey oldu benim kızım gece 5 buçuk saat uyumuş acaba ondan mı ?
nursocum Mugeela44 evet canım emmedikleri zaman süt birikiyor ve mastit oluyor. Ben ağlayarak emzirdiğimi hatırlıyorum. Ama lahana gerçek bir mucize ❤️ Bebeğimi yataktan kaldırıp kucağıma almakta bile zorlanıyordum. Lahanayı yaptım ardından duşa girip taradım geçti 🌸
E136Z136 benim sağ göğsümde olmuştu ablam sıcak havlu koy ov emzirince de ov geçer dedi yaptım iyi geldi geçti sık sık emzir daha çok rahatlar