su-perisi Kizlar yumurta sarisi bebege nasil verilmeli? Bazisi az rafadan yapip ver diyo, bazisi tam pismis olmasi lazim diyo. Sizler nasil veriyosunuz vitamini kacar diyolarda ne yapcam sasirdim yeni baslicam yumurtaya
Egemen26 su-perisi canım az pişmiş olmaz tam pişir kademeli olarak arttırabilirsin ilerleyen zamanlarda omlet şeklinde verebilirsin
Mom095 su-perisi tabiki çok pişmiş canım. Rafadan yumurta verilmez bebeğe. Kaldı ki hamilelere bile yasak öyle düşün 🥰
annesinin_kizi su-perisi canım yeni başlıyacaksan suda iyice kaynat ver ben şimdi her gün yağda ya sade ya tarhana lorlu yapıyorum bazen sadece tarhana bazen de sadece lorlu yapıyorum severek yiyiyor kızım
su-perisi Cok tesekkurler kizlar bende etrafimdaki eskiden cocuk buyutmus anneler bana az pismis ver vitamini kacar diyodu o yuzden size danismak istedim cok tesekkurler 😊 ZeySu annesinin_kizi Pinars Kavinsmom Mutluyuvam @Mom095 boncukanne Egemen26
Pinars Tam pişmiş olmalı. Sarısını açmak için anne sütü veya ılık sıcak arası bir suyla hafif inceltip rahatça verebilirsin.
aybuke-1 ZeySu annesinin_kizi Yağda yapınca yiyebiliyor mu çiğneyip yoksa çatalla ezipmi yediriyorsunuz püre haline geturerek
ZeySu su-perisi Ben labneyle birlikte veriyorum, sarisi yapisabilir diye. Tam yutkunma yapamıyorlar Allah korusun yapışır boğazına diye ya labneyle veriyorum ya da yumurta sarisinin üzerine biraz pekmez damlatiyorum. Tadını seviyor oyle
annesinin_kizi Mom095 canım bir kaseye tatlı kaşığı kadar tarhana yı koyuyorum üstüne sıcak su üstünü çok az geçecek kadar 2 dakka felan bekledikten sonra yumurta sarısını döküyorum istersem içine lor da koyuyorum tereyapında pişiriyprum kızım seviyor
Mom095 annesinin_kizi benim bebeğim yumurta sevmiyor yaaa 😞 labneli denedim avakadolu denedim yemiyo. Bide tarhanalı deneyeyim bakalım
annesinin_kizi Mom095 dene canım inşallah yer Suda kaynatıp dene canım bu şekilde yer belki Suda kaynat cici bebeyle ez yedir Lorlu da yap istersen
Mom095 annesinin_kizi zaten hep haşlama yedirdim. Hiç yağda denemedim. Bide öyle denicem teşekkür ederim ☺️