ZeynepinAnnesiiiii Bugun tam 2. Aylik karma aşıyı olanlar gelin toplanalim 1.2 gun bebegimizi beraber takup edelim sıkıntı olursa beraber çözüm bulalim 25 Aralık dogumlu kızım 4700 56 cm şuan ❤️🕊️ Ya siz!
26262626 ZeynepinAnnesiiiii bizde bugün olduk. 22 Aralık. 4600 kızım. Şimdilik ateş yok. Huzursuzluk yok. Çok uyuyor gibi bugün sanki🤔
26262626 ZeynepinAnnesiiiii 1 saat önce ateş 38 leri buldu.hemen calpol verdim. Tek kat giydirdim düştü. Bende ne güzel ateş yapmadı diyordum. Nazar değdim
BarlasMomm ZeynepinAnnesiiiii bende 25 aralıkta doğum yaptım doktorumuz perşembe günü çağırdı bizi aşıya şimdiden korkmaya başladım
ZeynepinAnnesiiiii Aezgi şimdilik sıkıntısı yok bakalim gitmeden surup vermistim calpol zamanla gorecez korkmana gerek yok
ZeynepinAnnesiiiii BarlasMomm korkma bnde korkuyofum suan bi sorn yok uyukluyo😄 ama saati geldimi acikdigndan aglio 😄
ZeynepinAnnesiiiii 26262626 alnina falan bez koyun koltk altina falanda alsin atesini 6 saatte bir calpolu unutmayin
Aslan1720 ZeynepinAnnesiiiii bizde bugun aşı olduk çok şükür ateşi çıkmadı şimdilik. 17aralık doğumlu 5750kg 62cm oğlum🌸