Edaya04 6 haftalik hamileyim ve dun dra gittigimde kesenin icinde bebegi goremediginden bir hafta bekleyip bebek buyuyp gorunmezse kurtaj olacagimi soyledi boyle olupta sonradan bebek görünen varmi
Umutum1 Edaya04 5 haftalık öğrendim hamile olduğumu 7 haftalık keseyi gördük 9 haftalık bebeği gördük ve kalp atışını duymuştum. doktorum bebeği görmediğinde dış gebelikten şüphelenmişti ama sonraki haftada görmüştük şükür. Şuan 7 aylık karşımda zıplayıp duruyor bezelyem ☺️🥰❤️
Umutum1 Edaya04 geç döllenme olabilir ve bebeğin bir kaç hafta içinde kendini belli edecektir. Şuan hafta olarak küçük daha.
Gencanne_19 Edaya04 dedi tabii. Hem de hemen teşhis koydu😅haftaya hazırlıklı gel kürtaj olcaksin dedi. Ama haftaya gittiğimde bebek göründü 🤣
Gencanne_19 Edaya04 hmm hakkında hayırlısı olsun ama görünür heralde ya. Bı kaç tanıdığım da o haftalarda gördü 😊
Hakaninannesi Edaya04 ben 8 haftalıkken gördüm oğlumu 9 haftalık kalp atışını duydum panik yapmayın💙bazen doktorlar acele ediyor.hatta ben olsam farklı bir dr a daha giderim ama doktorunuza çok güveniyorsanız tabi gerek yok.