hzlssmoom brnidldfn acabası fazla değil mi ? Aklında kalmasın sonradan vah tüh diyeceğine götür istersen canım
Sarikuzumalp brnidldfn 4 saat gözlemleyin uyutmayın. Kusma, halsizlik, sürekli uyku hali veya anormal bir durum gözlemlerseniz doktora gidin. 50 cm üzeri ise doktorlar getirin diyorlar 50 cm altına evse gözlem yapın diyorlar
CigdeminMevasi brnidldfn ilk 4 saat uyutmayın gözlemleyin hareketlerini tepkisini kontrol edin çok tıka basa beslemeyinki kusmasın burnundan akıntı gelirse gözlerinde kayma tepkiszlk olursa doktora gidin geçmiş olsun panik yapmayın umarm bişeyi yoktur birde kızarıklık morarma şişme varmı bütün vücuduna bakın
brnidldfn hzlssmoom biraz ağladı şuan iyi guluyo falan ama bilemedim hemen odanın kapısından çıktım ses geldi zaten
Basulpete Yere mi düştü halıya mı zemin nasıldı kafasını çarptı mı bunlara dikkat edin. Yaklaşık 6 saat gözlemleyin uyutmayın kusma varsa göz kayması varsa kafada şişlik varsa derhal hastaneye gidin, çok geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur beboşunuzun.
hzlssmoom brnidldfn burda bişey okumuştum bebeği yataktan düşmüş kafa tası kırılmıştı . Allah korusun canım o yüzden hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Tabi düşme şekline düşme yüksekliği de önemli de . İnşallah hiç biseycik olmaz