aliesradestan Tecrubeli anneler yardim bebegim 2 bucuk aylik ve bugun sol gogsumu aliyo 1 2 cekiyo birakiyo surekli emziremedim sag tarafi verdigimde emmeye devam etti sizce sol gogsumun sutunun tadi degismis olabilir mi yada fazla geldiginden mi almadi acaba?
Sulegorkem aliesradestan bende şurda bekliyim benimde kızım 3 ay 15 günlük gündüzleri solu almıyo gece uyurken solu kabul ediyor ama
Yeliz aliesradestan tazyikten dolayı yapabilir. Aynı durumu yaşamıştım. Ve zorla ayakta gezerek emzirdim.
Melikeyigitemre aliesradestan canım bizde aynı durumdayız dogum yaptigimda gogüs ucum cok kötü yaraydi kanardı hatta sürekli sagı verdim simdi sütüm sagda daha cok oluyor sol gogsüm kücük kaldı. Gogüs başım bile kücük emmiyor gelmiyor diye 😢
Miloskus Geçen hafta bende aynı durumu yaşadım sol almadı dedim kesin bırakacak ama araştırmalarıma göre büyüme atağı geçiren bebekler memeyi red edermiş şakın pes etmeyin diyordu bende sağ göğsümü verdim 5 dk sonra sola geçirdim yada yürüyerek şarkı söyleyerek emziridm bir kaç gün sürüyor pes etmeyin derim bizde o aylardaudık