ABetul Merhabalar, Doktorum Ferrum kan damlası verdi.Kullanan var mi? Kabızlık yapiyor nu?memnun musunz.
metehanmm ABetul ben kullanıyorum kabızlık yapar ama yemeklerine zeytinyağı katıcaksın yapacak bişey yok dedi doktorumuz 🤦🏻♀️ Sanırım bütün demir ilaçları kabızlık yapıyor maalesef
metehanmm ABetul sidefer kullanıyordm ben normalde ama demir değerleri sınırda olduğu için doktorum bunu önerdi ben memnunum tadı güzel oğlum hayır demiyor
strongMom ABetul iki ay düzenli kullandım kan degerleri yükselmedi çocugun bnde fermix aldım onu denicem🤷🏼♀️
simgedemir Merhaba ben sidefer kullanıyorum doktorumuz bunu önerdi bağırsakta hemen çözülebildiniz için kabuzlık vs yapmıyor
metehanmm ABetul evet canım kullanıyorum bir aydır kabızlık sorunumuz yok şükür yemeklerine zeytinyağı katıyorum arada bir tatlı kaşığı çörekotu yağı içiriyorum yediklerine de dikkat ediyorum sorun olmuyor hergün çorbadır lifli besinlerdir yediriyorum sıkıntı olmuyor şükür
metehanmm ABetul bir buçuk ay yeterli dedi ama dediğim gibi değeri baya düşüktü çok düşük değilse sidefer kullanabilirsin onda hiçbir sıkıntı olmuyor eczanede 90 tl gibi ücreti var yalnız