nazlieylul Be zaman dik oturttunuz çalışmalara başladınz destek olarak bir ürün kullandınz mı anneler
Cicekimftm nazlieylul 4. Ayda çok heveslisi ağlıyordu. Ara ara oturtturdum. 6. Aydan sonra koltuğa yasladım,sonra mama sandalyesinde oturdu ve alisti
GameOver nazlieylul 4 aylıkken oturmaya çalışıyordu istiyordu ama ben pek oturtmadım şuan 5 aylık ve kısa kısa oturtmaya basladım☺️
Kardi_13 nazlieylul Ben 3 aylıkken 2 3 dk kucağımda otutturuyordum şuan 4 buçuk aylık ve 10 15 dk arkasına yastık koyarak otutturuyorum
nazlieylul Cicekimftm bnmde ikizlerim şuan öyle daha üç buçuk aylıklar ama asla yatmak istemiyor biri sürekli kafasını doğrultma çabasında bende kollarından tutup oturtuop yatırıyorum bnm kaldırmama gerek kalmadan kendi kalkıyo ama erken diye de korkuyorum dört ay kontrolümde doktorumuza sorucam örnek var mı merak ettim
Deletedmom78654 nazlieylul 4.5 -5 aylıkken başladık. Geçen çocuk doktoruyla canlınyayın vardı orda da sordular ne zaman itibaren başlamalıyız diye 5. Aydan itibaren başlayabilirsiniz dedi o da
Cicekimftm nazlieylul aynı 3 aylıkken benim kızımda öyleydi,uyanınca yarı beline kadar kalkıyordu resmen. Bende genelde yüz üstü koyuyordum çok direttiginde.
mamAras 6.ayda başla demişti nörolog bize ancak hazır olduğunu düşünüyorsanız 5,5 aylıkken başlayabilirsiniz daha erken denemeler ilerleyen dönemde skolyoz yaratıyormuş maalesef
GameOver nazlieylul kollarından kaldırır gibi yapıp tekrar yatırıyordum ama oturtmadım kucagımdaykende hafif yatar şekilde tuttum hep
nazlieylul Kardi_13 bnde ellerimle kaldırıp oturtuyorum aslında her sabah ama 37 haftalık doğdular ikizlerim ondan bilemedim dört aylık kontrolü beklemeye karar verdim doktora bi sorucam
Agustosbocegi nazlieylul 5 ay 20 günlüktü kucağımızda gündü toqlam 5 dk geçmicek şekilde oturtuyomuş gibi yapıyoduk tam ek gıda vereceğim gün 5 ay 30 günlükken koltuğa oturtup yanlarına yastık koydum 2-3 gün sürmedi desteklemem zaten hazırmış artık desteksizde duruyo