Evlatkokusumis Ben patates koftesı ve et sulu makarna düşünüyorum corba ve sulu yemek yenıyor 2 yaşında sız neler yapıyorsunuz fıkır olsun
Balkizlarim Evlatkokusumis balık , mercimek çorbası olucak akşam gündüzde salçalı makarna etli pirasa 😍🤗
Deletedmom78654 Evlatkokusumis ben de brokoli haşlayacam bayılıyor ona 😊 birde kıymalı makarna vardı dünden
Myplum Evlatkokusumis benim kızım da 2 yaşında ama çok zorluyo sulu yemek sebze yemez 🤦🏻♀️ Köfte gibi yapmaya çalışıyorum sebzeleri ama nereye kadar. Öğleye daha karar veremedim ama akşam balık ve domates çorbası var çok şükür balık seviyo
Eesay Evlatkokusumis biber dolması öğlene, köfte-patates akşama. 3 ana öğüne geçiyoruz yavaş yavaş. 8 ay 20 günlük🌸
Myplum Deletedmom78654 maşallah brokoli seven bi evlat 🥰 bizimki minik bi tomurcuğu ağzına alsa kusar 🙄
Evlatkokusumis Myplum aynen canım brnımkıde öyle köfte tarzı yapınca yıyor neyapcagımj şaşırıyorum artık hep aynı 🙄
Deletedmom78654 Myplum ben de anlam veremiyorum beden bu kadar sevdiğine 😊 özel bir tadı yok aslında ama biraz zeytinyağ ve limon döküyorum üzerine çok seviyor. Birde önüne koyuyorum kendisi yiyor o da hoşuna gidiyor galiba
MKaraniko Ayımıza geldik. Öğlen brokoli çorbası yoğurt. Ara öğünde yulaflı hurmalı puding tarzı mama. Akşama balık var😊
MKaraniko Evlatkokusumis tesadüf olmuş, babannemize gidicez. Orda yediğimiz menü o😊 gitmeseydim italyan köftesi yapıcaktım benm bücürük çok seviyor onu